1. Jenkanzz
  2. Inte godkända
  3. fredag, 24 januari 2020
Jenkan admin ansökan Jailbreak

Ditt Ingame namn: Jenkan
Steam ID: STEAM_1:1:42605034
Ålder: 15, fyller 16

<strong>Beskriv dig själv:</strong>
Jag gillar att vara aktiv, alltså träning och att sporta men jag gillar även att sitta framför datorn och lira lite cs, vilket jag gör ganska ofta. Skolan tycker jag är lätt, så jag lägger inte ner så många timmar på att plugga vilket betyder att det blir mer timmar på playpark. Jag tycker rättvisa är viktigt, oavsett om de är i min fördel eller nackdel. Jag har spelat på playpark i många år, och sett utvecklingen av servern, även varit en del av den eftersom jag var trusted förut och det var pågrund av mig som trusted menu'n fick swap. eftersom jag var en aktiv trusted och insåg att det behövdes. Och jag vill gärna fortsätta utveckla playpark till det bättre i framtiden, det är också en av andledningarna jag söker admin rollen.

<strong>Erfarenhet som admin:</strong>
Jag har varit trusted ett flertal gånger,både av att jag en gång donerat. men jag har också fått det utan att donera eftersom staff har tyckt att jag sköter mig bra och förtjänar det. jag har även pratat med många admins om just saker relaterade till att vara admin så skulle vilja påstå att jag är påläst om både commands och regler också om ansvaret och vad som förväntas av en om man ansöker till att bli en admin.

<strong>Varför skulle just du passa som en admin:</strong>
Jag har spelat på playpark i många många år, jag känner till servern från insidan och ut. Jag kan alla regler och alla commands. Så jag skulle vara en bra person att fråga om någon behöver hjälp med något. Jag är också väldigt rättvis, så alla på servern känner att dom har lika värde och att alla blir behandlade lika och bra på servern. Jag har bra tålamod, jag blir inte lätt irriterad. så även om jag upplever att spelare är väldigt otrevliga eller irriterande så är jag fortfarande lugn och tar ett moget beslut. ifall jag skulle känna att jag börjar bli lite irriterad så loggar jag ut och tar en paus. så jag inte tar några förhastade beslut eller gör något fel. Jag är också bra på att se folks olika synvinklar och förstå andra människor och vad dom menar även om jag inte alltid håller med. så att diskutera med mig går aldelles utmärkt. jag accepterar också att jag kan ha fel ibland, så jag tror INTE att jag alltid har rätt och alla andra som säger emot har alltid fel. men såklart försöker jag minimera dom gångerna jag har fel, men skulle det uppstå så accepterar jag det och försöker återgärda det till min bästa förmåga.

<strong>Viktiga egenskaper hos en admin:</strong>
Kunnig - den ska veta alla regler och veta vad den pratar om, också vara kunnig i att förstå människor och veta hur man ska bete sig för att ta hand om situationer på bästa sätt.
Rättvis - såklart ska den inte särbehandla för då gör den servern sämre istället för att göra den bättre. Den ska få alla att känna sig lika värda. och behandla alla lika bra.
Snäll - man ska vara snäll och möta alla spelare med en god ton, inte vara otrevlig. så att äldre spelare men även nya som precis joinade servern ska stanna på servern och ha en rolig stund.
Mogen - man ska bete sig moget i alla situationer och ta mogna beslut, tänka först och göra sen.
Perspektiv - man ska kunna se saker ur andras perspektiv och man ska kunna ta hänsyn till andras uppfattningar.
Och viktigast av allt ska man förstå att detta är en cs server och inte en domstol, jag har märkt att vissa admins tar det lite för seriöst och är lite för petiga vilket förstör stämmingen på servern, man är ju där för att se till så att stämmningen hålls uppe, vilket reglerna också är där för att göra; så att alla har en rolig stund inne på playpark.

<strong>Vad kan du bidra med till playpark (förutom admin) ex: Kan du koda? Kan du grafiskdesign? osv:</strong>
Jag kan inte koda, jag kan lite grafikdesign men jag tror att jag främst kan hjälpa till med reglerna på jbn, skriva ner nya regler vid behov. komma på nya lekar och skriva regler till dem osv. Som jag skrev tidigare hjälpte jag ju till med utvecklingen av trusted menu'n på jbn. så jag hjälper ju till genom att leta ställen där servern kan utvecklas och meddelar det så det kan bli utgärdat.

<strong>Övrigt om du har något att lägga till:</strong>
Jag vet att mitt namn inte är det renaste på servern pga mitt förflutna på servern men jag känner att jag mognat en stor del, och känner mig därmed mer passande som denna rollen nu, vilket jag inte var förut. har ni några frågor kontaktas jag lättast via discord: Jenkan#7471
Scenox Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
+rep good luck to you
Bilagor
  1. över en månad sen
  2. Inte godkända
  3. # 1
tvek Accepterade svar
Head Admin
0
Röster
Ångra
Nekad, ansök igen om ett par månader när du inte fått bestraffningar nyligen.
  1. över en månad sen
  2. Inte godkända
  3. # 2
  • Sida :
  • 1


Det finns inga svar på detta inlägg ännu.
Men du tillåts inte ändå att svara på detta inlägg.
Tyvärr, tråden är låst. Du kan för närvarande inte svara.