1. drip
 2. Godkända
 3. fredag, 27 december 2019
Nickname: drip, ansökan som admin 1v1 multimap

SteamID: STEAM_1:1:66754292

Ålder: 20 (1999)

Beskriv dig själv: Är en manlig figur på 20 år, ägnar mycket tid åt att spela cs och lite annat på sidan av. Jobbar varannan helg och pluggar på heltid och bor i Stockholm. Har inte så mycket mer att säga då mina dagar ser ofta likadana ut, kan väl vara ute lite då och då.

Erfarenhet som admin: Jag har administrerat på 5v5 server (CSArmy), från den startade tills de sa upp deras server (CSGO), men för mesta dels har jag ägt och varit högt uppsatt admin/head-admin på minecraft servrar (No hate plez). Så jag har instinkterna skulle jag vilja påstå.

Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en admin: Vara lugn i en stressad situation, opartisk så ingen blir offret (Det finns två sidor att lyssna på), vara uppmärksam och uppriktig med de regler som finns.

Varför skulle just du passa som en admin: Därför jag skulle passa som admin skulle jag säga är eftersom jag kan hålla mitt lugn, jag är i princip alltid opartisk, har mycket tid att lägga ner på servern, och som sagt har haft mycket admin erfarenheter genom de senaste 8-7 åren.

Övrigt om du har något att tillägga: Detta är lite mer min egna upplevelse under tiden jag varit inne och spelat på servern, har märkt under kvälls- och nattetid är det mycket folk som sitter och trakasserar resten av spelarna, och det är någonting jag gärna hade hjälpt till med och göra det mer städat på servern. Trakasserierna är inte i den milda graden då det är mer grova skällsord och mycket hets mot folkgrupp och liknande som jag har upplevt, och det är någonting som jag anser väldigt oacceptabelt gentemot resterande spelare.
Cool10013 Accepterade svar
Admin
0
Röster
Ångra
+Rep ser dig ofta inne
 1. över en månad sen
 2. Godkända
 3. # 1
Lurba Accepterade svar
Head Admin
0
Röster
Ångra
Tja, du har förmodligen skrivit in fel steamid i kontrollpanelen, då det steamkonto som är kopplat till ditt konto på hemsidan inte existerar.
Vi återkommer med beslut så fort det är åtgärdat!
 1. över en månad sen
 2. Godkända
 3. # 2
drip Accepterade svar
Admin
0
Röster
Ångra
Tjena, problemet med mitt SteamID är åtgärdat, tack för upplysningen Lurba.
Ber om ursäkt för sent svar, har inte varit vid datorn på ett tag då jag inte varit hemma
 1. över en månad sen
 2. Godkända
 3. # 3
Lurba Accepterade svar
Head Admin
0
Röster
Ångra
Godkänd som try, kontakta mig eller annan head-admin på discord så hjälper vi med perms osv.
 1. över en månad sen
 2. Godkända
 3. # 4
 • Sida :
 • 1


Det finns inga svar på detta inlägg ännu.
Men du tillåts inte ändå att svara på detta inlägg.
Tyvärr, tråden är låst. Du kan för närvarande inte svara.