1. Einár
 2. Admin rekrytering
 3. tisdag, 15 september 2020
aGGe ansökan om Admin på Arena servern.

Nickname: aGGe

SteamID: STEAM_0:0:222890452

Ålder: Jag är 16 år gammal, född år 2003

Beskriv dig själv: Jag heter Algot och är född och uppvuxen i staden Sundsvall. Jag skulle beskriva mig själv som glad och social.Otroligt rättvis och hjälpsam som person. Jag spelar cs:go och playpark dagligen. Jag spelar cirka 3-4 timmar om dagen. När jag inte är framför datorn så brukar jag vara ute med kompisar och köra moppe eller umgås med min tjej.

Erfarenhet som admin: Mina erfarenheter är inte något vidare. Jag har aldrig varit admin på någon csgo server. Men däremot Staff på en minecraft server som heter minemen.club. En otroligt känd och stor 1v1 server med flera hundra spelare dagligen. Jag spelar numera cs:go på heltid och tycker det är otroligt roligt. Men jag anser att arena på playpark är otroligt skrikigt och jobbigt, om man försöker snacka med någon så kan man inte prata klart utan att bli avbruten av nån som sitter och skriker i micen. Och det vill jag gärna ändra på genom att komma in som en stark person och sköta det snyggt.

Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en admin: Dom viktigaste egenskaperna enligt mig är att vara lugn och trevlig. Att bemöta alla på samma sätt, spelar ingen roll vilket ursprung dom har eller hur dom pratar, alltså allas lika värde. Jag kommer att behandla alla likadant. Och vara väldigt rättvis, och om te.x en person säger något otroligt kränkande till en annan person kommer jag inte att mutea dirket, om personen själv vill snacka med mig och har en vettig anledning till deras uttalande t.ex att han snackade med sin kompis på skoj. Då kommer inte jag att mutea honom utan jag kommer att förstå honom från hans perspektiv, han kommer få en varning och ett förslag att snacka skit med sin kompis på något annat sätt än i PlayParks server.

Varför skulle just du passa som en admin: Jag är lugnt som person. Och otroligt snäll och rättvis. Och jag gillar att prata, och har lätt att prata med personer. Jag är en aktiv spelare, som spelar dagligen PlayParks arena, så därför mycket erfarenheter vad som kan hända på servern om ingen Admin är inne. Jag är somsagt rättvis och kommer förbättra servern genom att vara inne ofta och hålla koll.

Övrigt om du har något att tillägga: Jag är otroligt driven kille som gillar att hjälpa till. Spelar som sagt PlayParks arena ofta och vill gärna hjälpa erat community att bli en populär och mogen server.

mvh Algot
swe_ghost Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
+rep

Bra skriven ansökan och borde få en chans för admin rollen
 1. en vecka sedan
 2. Admin rekrytering
 3. # 1
Einár Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
Skriv gärna vad ni tycker om min ansökan! :D
 1. en vecka sedan
 2. Admin rekrytering
 3. # 2
Zacke Accepterade svar
Senior Admin
0
Röster
Ångra
+rep!
 1. en vecka sedan
 2. Admin rekrytering
 3. # 3
Wjalla Accepterade svar
Head Admin
0
Röster
Ångra
Tjena!

Du har fel STEAM:ID inlagt på hemsidan så det du bör göra att att ändra ditt STEAM:ID inne på kontrollpanelen så kikar vi på det inom kort!

Lycka till
 1. 4 dagar sedan
 2. Admin rekrytering
 3. # 4
Einár Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
Sådärja! Nu är det fixat ;)

mvh Agge
 1. 3 dagar sedan
 2. Admin rekrytering
 3. # 5
 • Sida :
 • 1


Det finns inga svar på detta inlägg ännu.
Men du tillåts inte ändå att svara på detta inlägg.