1. ALI BABA
 2. Inte godkända
 3. tisdag, 04 augusti 2020
Nickname: ALI BABA

SteamID: STEAM_1:1:32643491

Ålder: 17

Beskriv dig själv: Jag heter ALI BABA, jag kommer från Malmö. Jag ska nu börja andra året på gymnasiet, jag pluggar ekonomi. Jag gillar att umgås med mina vänner jättemycket, jag gillar att träffa på nya människor. Under fritiden så spelar jag mest cs, jag spelar då mest på arena. Jag är jätte extrovert och är riktig social av mig. Jag tycker om att hjälpa människor om de behöver hjälp med något t.ex plugg och sånt. Mitt dröm är att vara rik, när jag ska börja universitetet så tänkte jag plugga till civilekonom. Jag är en extrovert människa som gillar att umgås och sånt.

Erfarenhet som admin: Jag har inte varit admin förut, men det är många som säger att jag passar till att vara en admin, många säger själv i servern när jag spelar att de gillar mig som person och att jag är social av mig, många säger också att jag kan alla regler. Jag tycker också att jag kan alla regler.

Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en admin: Att inte vara rädd från andra spelare! det finns många som inte vågar att prata när de spelar för att de inte vill kanske bli kränkt eller något annat negativt påverkade. Man måste hantera olika saker om man ska vara en admin, det kan hända mycket saker på en gång och man måste vara beredd på det som kommer och det kan hända vad som helst. Man måste kunna lösa problem och man ska vara positiv mot andra spelare och behandla alla på rätt sätt och att det ska vara rättvis mot alla spelare.

Varför skulle just du passa som en admin: Jag är väldigt aktiv på playparks discord och på arenan. Det är jättemånga som känner mig och tycker att jag är en skön grabb. Jag har varit medlem i 3 år och jag kan alla discord regler och i arenan. Jag är ganska populär i discord och inne i arenan, det är många som är bekväma när det snackar med mig in game och på discord.

Övrigt om du har något att tillägga: ALI BABA älskar er allihopa ❤️
Savagee Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
-rep skriker ljuger
 1. över en månad sen
 2. Inte godkända
 3. # 1
potato Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
-rep
 1. över en månad sen
 2. Inte godkända
 3. # 2
Roffe Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
-rep tyst i discord
 1. över en månad sen
 2. Inte godkända
 3. # 3
Sickancsgod Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
+rep, ge honom Head-Admin direkt.
 1. över en månad sen
 2. Inte godkända
 3. # 4
Wjalla Accepterade svar
Head Admin
0
Röster
Ångra
Nekad inte admin material.
 1. över en månad sen
 2. Inte godkända
 3. # 5
 • Sida :
 • 1


Det finns inga svar på detta inlägg ännu.
Men du tillåts inte ändå att svara på detta inlägg.
Tyvärr, tråden är låst. Du kan för närvarande inte svara.