1. DevilsHammer
  2. Inte godkända
  3. onsdag, 12 februari 2020
Ingame namn: Devilshammer

Ålder: 17 snart 18

Beskriv dig själv: Jag är en glad grabb på 17 bast som gillar att spela cs, hänga med polare, åka skidor och spela handboll. Går natur i tvåan på gymnasiet och bor i Stockholm.

Erfarenhet som admin: Jag har tidigare varit admin på surfburken i över ett år på alla deras servers vilket inkluderar jb och ttt.

Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en admin: De viktigaste egenskaperna hos en admin är att vara en lekledare och inte en diktator. Du ska se till att alla har roligt och att det är en trevlig stämning på servern och om någon försöker förstöra den ska du försöka återskapa den. Du ska vara lugn och inte bara banna för bannandets skull.

Varför skulle just du passa som en admin: Det behövs admins inne på servarna och nästan alltid när jag kommer in så är admins frånvarande. Jag är en lugn person som har ett glatt humör och har erfarenhet hur jag ska medla med jobbiga personer och hur hårt man borde bestraffa folk som bryter mot regler. Jag har som sagt tidigare över ett års erfarenhet med att vara admin på en liknande server och det är därför jag passar som admin här.

Övrigt om du har något att tillägga: Nja inget speciellt. Gillar servern och kommer vara inne mycket speciellt nu mot sommaren.
Wjalla Accepterade svar
Head Admin
0
Röster
Ångra
Nekad

Ljuger om din ålder samt att du har tyvärr en fruktansvärd chatthistorik.
  1. över en månad sen
  2. Inte godkända
  3. # 1
  • Sida :
  • 1


Det finns inga svar på detta inlägg ännu.
Men du tillåts inte ändå att svara på detta inlägg.
Tyvärr, tråden är låst. Du kan för närvarande inte svara.