1. Lille_izak
 2. Inte godkända
 3. söndag, 28 juni 2020
Nickname: Elated Fíre

SteamID: STEAM_0:1:110492417

Ålder: 15

Beskriv dig själv:Jag är en 15 år gammal kille som heter Izak Jag gillar att spela videospel som huvudsakligen är Cs. Jag gillar att titta på kalle anka med min släkt på jul när de kommer över. jag har lite tråkigt liv men eftersom jag är i skolan så kan jag inte spela länge och göra min favorit sak som är att spela på denna community! Men jag kan inte sitt uppe hur länge som helst på skolskvällar men på helger kan jag stanna upp så länge jag vill. Jag gillar att simma och springa på fritiden. Jag är en snäll kille som bara vill hjälpa till när de behöver det och skämta för att göra människor lyckliga, och jag är verkligen social med människor. Min favorit mat är sushi. Jag har inte så mycket i mitt liv förutom att jag inte gillar att gå på stora båtar men jag har alltid velat åka och fiska med båt, Men eftersom jag inte gillar båtar så tror jag att det är för att jag bara vill fiska och vara ute på vattnet. sammanfattningen är att är jag snäll smart, jag får bra betyg som A och B men b är för att jag är ganska dålig på språk ledsen för det där btw och det är verkligen inte meningen att flexa, detta är framför allt mitt liv tack så mycket för din tid igen

Erfarenhet som admin: Jag har varit admin på en stor Gmod Server som kallas AsapGaming där jag var Senior Admin men sen har jag också varit på minecraft och många andra gmod servrar

Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en admin: Att inte kunna ta sida och ha tålamod med de som behöver hjälp och inte bryta regler själv veta regler på servrarna och kunna ha en sansad konversation med någon och inte behöva bli sur och ha tålamod med dom du hjälper. Du ska också kunna ha en diskussion med den du har en konversation med. Att inte Abusa sina möjliga admin krafter som man får av att bli accepterad.

Varför skulle just du passa som en admin: Jag vill vara admin för av samma skäl det mesta vill men jag vill vara Admin eftersom jag verkligen älskar den här servern så kul och communityn är inte lika toxic som alla andra Communitys och som Admin vill jag kunna hjälpa till och eftersom jag spelar på den här servern mycket vet jag hur mycket folk som bryter mot regler, respektlöshet mm, och jag vill kunna hjälpa till med det. Jag vet vad jag säger är verkligen repetitiv men i alla fall gillar jag verkligen den här servern och att kunna vara admin på min favorit Community skulle vara en ära. Jag vet mycket om att vara Admin så jag skulle också vara bra på det sättet. Jag har testat att bli admin för och hoppas att detta är tiden som jag blir accepterad. Tack för din Tid!
Lille_izak Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
Vet att jag inte har varit jätte aktiv men kommer bli det nu mer under resten utav dagar/veckor
 1. över en månad sen
 2. Inte godkända
 3. # 1
Sickancsgod Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
-rep, dåligt skriven ansökan. Mvh
 1. över en månad sen
 2. Inte godkända
 3. # 2
2keever Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
-rep, Aldrig sätt dig inne på JBn. Ansökan är inte på topp skulle kunna förbättras med olika typer.

Mvh apan3
 1. över en månad sen
 2. Inte godkända
 3. # 3
LUKA Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
-rep jailbreak player
 1. över en månad sen
 2. Inte godkända
 3. # 4
Lurba Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
Detta är din åttonde ansökan, och som vanligt är den skriven ungefär samma dag som du bestämmer dig för att börja spela på servrarna igen. Du har återigen i princip kopierat hela din förra ansökan, vilket måste tyda på ren lathet.
Eftersom du bevisligen inte har förändrats senaste året kommer även denna ansökan nekas.

Du är välkommen att ansöka igen nästa år, men börja i så fall med att skriva en ny ansökan.
 1. över en månad sen
 2. Inte godkända
 3. # 5
 • Sida :
 • 1


Det finns inga svar på detta inlägg ännu.
Men du tillåts inte ändå att svara på detta inlägg.
Tyvärr, tråden är låst. Du kan för närvarande inte svara.