1. Spiken
  2. Godkända
  3. söndag, 15 november 2020
Nickname:Spiken

SteamID: STEAM_0:0:185095075

Ålder: 18

Beskriv dig själv: Hej, Kille på 18år, gillar spela csgo. Jag har spelat mg/jb sedan 2014. Men spelar numera på eran mg server. Jag är lugn och sansad och lättsam att ha och göra med.

Erfarenhet som admin: Jag har varit admin/ head-admin på några serverar sedan tidigare och även haft ett eget community så vet hur det fungera.

Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en admin: Som admin ska man kunna stå på sig och kunna argumentera. inte vara rädd för att ge straff om någon bryter mot reglerna. Jag personligen tycker det kan vara viktigt att ha en god ton till spelarna och vara trevlig och att folk inte ska vara oroliga att höra av sig.

Varför skulle just du passa som en admin: Jag tycker jag skulle passa bra som admin för att jag vet hur det fungerar och att jag har mycket erfarenhet av det. Jag är inne på servern några timmar om dagen för att ha kul och hör och ser mycket som inte är lämpligt där inne.
Övrigt om du har något att tillägga: Jag tycker det behövs fler aktiva admins inne på mg servern för är inte ofta man ser någon admin där inne.
tvek Accepterade svar
Head Admin
0
Röster
Ångra
Accepterad, kontakta en headadmin på discord!
  1. över en månad sen
  2. Godkända
  3. # 1
  • Sida :
  • 1


Det finns inga svar på detta inlägg ännu.
Men du tillåts inte ändå att svara på detta inlägg.
Tyvärr, tråden är låst. Du kan för närvarande inte svara.