1. Capitalizer
 2. Godkända
 3. söndag, 11 mars 2018
Ditt Ingame namn: Hashtag.

Ålder: 23 år.

Beskriv dig själv: Är väldigt framåt som individ, tar mig fram genom alla sorts utmaningar är väldigt äventyrlig spontan som person, är glad till en gräns alla har sina dagar rättare sagt! Jag lever för gaming och uppskattar HNS som en hobby har väl fastnat för att lira HNS sen 2007 då de ungefär kom ut i c.s 1.6!

Erfarenhet som admin: Har experiences från 1.6 då jag va admin på second-gaming community!
Samt har jag lirat HNS väldigt länge och kan alla regler angående servers inom No blocks och block servers.

Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en admin: Klara utav att hantera människor utan att göra en stor grej utav något som får andra att ha roligt och inte bli nertryckt på servern, rättare sagt få andra att ha positiva vibes och inte utnyttja adminen till något dåligt, samt följa admin staff reglerna inom admin mallen som är då att inte regel bryta som admin och abusa sin admin makt man har på servern man spelar på. Man bör hålla sig inom ögon vinkel för att då kunna hålla koll på andra medspelare ifall om någon bryter reglerna på servern då man väl är inne så ska man alltid hålla koll så ingen Glitchar eller bryter något i reglerna.

Varför skulle just du passa som en admin: Jag anses vara väldigt aktiv som individ och spelar dagligen för jag lever inom en spel värld som jag väldigt mycket uppskattar. Jag spelar dag som natt och jag ger gärna andra positiva kommentarer och försöker alltid få andra att sluta bråka, men inget jag försöker lösa då man inte är någon admin eller har någon makt, för ingen skulle lyssna på en som inte har admin, det skulle bara bli värre om en utan makt lägger sig i angående något sådant, för tjafs är inget andra vill ha runt om sig, om någon medför en negativ energi källa till andra medspelare som då får andra att inte tycka det är speciellt roligt att lira nå mera. Jag är en person som möjligtvis ger servern de som ni vill ha, alltså försöker man alltid hålla koll så att alla sköter sig och inte uppför sig dåligt så inte saker eskalerar.

Vad kan du bidra med till playpark (förutom admin) ex: Kan du koda? Kan du grafiskdesign? osv: Jag kan bidra mycket positiva vibes, och hjälpa er att hålla servern clean från rule breakers, och medföra mera än bara de!

Övrigt om du har något att lägga till:
Jag faktiskt, har blivit anklagad för någon månad sedan då jag väl började bli ruskigt bra på g-strafe! får upp till en 500 speed i g-strafe flat utan speed block. Då i början skrattade man bara såklart och sa skämtar du eller reporta mig liksom om du tror att jag fuskar! Nu de senaste månaderna har det pågått ett bra tag varje dag då jag lirar på era servers så blir jag anklagad angående att jag tydligen har ett g-strafe script/macro som jag utnyttjar mig utav. Jag har börjat bli väldigt väldigt leds angående detta nu. så det är inte så roligt att komma in och lira HNS som man brinner för att spela när andra individer ska hacka på en dagligen angående detta. Har tidigare gjort en TRUSTED - Ansökan. Som man tydligen inte ansöker att få ta dels utav, så jag blev guidad att göra denna Admin ansökan som jag har skrivit ovanför.

Min steam profil ifall ni vill ta del utav den/om ni behöver: https://steamcommunity.com/id/Realchewchew/

MVH: Larsson.
Kinder Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
bra skriven ansökan :) tråkigt att höra det där med anklagelserna :(
 1. över en månad sen
 2. Admin rekrytering
 3. # 1
Capitalizer Accepterade svar
Admin
0
Röster
Ångra
Tack, tog mig till att skriva det som kändes nödvändigt! :) Jo, det är som tråkigt att behöva höra det hela tiden att man tydligen fuskar fast man inte gör det. :( Kommer att göra en handshow video samt lägga upp den på youtube igen även om det är lite komplicerat att göra en video. Önskade jag inte tog bort videon när de fanns ett bevis på att jag inte hade något macro eller liknande.. Men som sagt tack!
 1. över en månad sen
 2. Admin rekrytering
 3. # 2
skalman Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
+rep l3g1t
 1. över en månad sen
 2. Admin rekrytering
 3. # 3
Capitalizer Accepterade svar
Admin
0
Röster
Ångra
Tack! :) Jo att jag är men vissa förstår inte att jag är det -.-
 1. över en månad sen
 2. Admin rekrytering
 3. # 4
Swiftness Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
+rep, Trevlig och visar att han är mogen på servrarna // ChinesePojke
 1. över en månad sen
 2. Admin rekrytering
 3. # 5
Capitalizer Accepterade svar
Admin
0
Röster
Ångra
Tack chinaboi! :D :o
 1. över en månad sen
 2. Admin rekrytering
 3. # 6
chugge Accepterade svar
Staff
0
Röster
Ångra
Godkänd som try, kontakta mig på discord.
 1. över en månad sen
 2. Admin rekrytering
 3. # 7
 • Sida :
 • 1


Det finns inga svar på detta inlägg ännu.
Men du tillåts inte ändå att svara på detta inlägg.
Tyvärr, tråden är låst. Du kan för närvarande inte svara.