1. secreet0524
 2. Inte godkända
 3. lördag, 25 april 2020
Viktor admin ansökan för Retake

Viktor
https://steamcommunity.com/id/ViGGeboii123/

Ålder: 15

Tja heter Viktor och är en glad grabb som lirar mycket cs. Efter skolan är det mycket kompisar men framförallt cs för varför inte cs är kul? Förutom att gibba cs brukar jag va ute med moppen mycket och mecka lite för skojs skull. Om vi snackar personlighet är jag ganska lugn av mig och är pratglad och gillar att lära "känna" nya människor inne på playpark servrarna.

Jag skulle säga att jag har ganska stor erfarenhet som admin men inte inom cs. Jag har varit admin/staff på flertal olika gta "fivem" sevrar (ni som vet ni vet) iallafall så var jag admin på en server i över ett år och har fått mina erfarenheter därifrån. Utifrån de erfarenheter jag har och fått skulle jag säga att jag lung och stress tålig och kan prata med alla på ett lungt och sansat sätt.

De viktigaste egenskaper som man ska ha som admin är att vara bestämd och kunna prata med alla på en lungt och moget sätt. En admin ska alltid agera rättvist mot alla och få alla att känna sig välkommen på servern. Dessutom en väldigt bra egenskap är att vara aktiv.

Varför jag skulle passa som admin är för att jag känner att pågrund av mina tidigare erfarenheter har en chans att påverka våra retake servrar på ett positivt sätt och minska på all "toxic" beteende och allt annat dåligt som framkommer på servrarna. En stor anledning till varför jag skulle passa för admin är för att jag som tidigare sagt har erfarenheter utav arbetet som en admin sätts utför.

Övrigt:
Den nog enda eller största anledningen till att jag gör denna ansökan är för att jag ser att det behövs mer aktiva admins på just retake, Bara idag har jag stött på 2 Fuskare samt personer som uttrycker sig väldigt rasistiskt och allmänt kränkande mot resterande spelare på servern och eftersom jag är väldigt aktiv tror jag att jag kan göra en skillnad både på servern och för alla spelare.

Tack för du har läst puss.
DevilsHammer Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
Fyfan vilket Svenskt Ortenspråk, jag gillar dig. +rep från mig :P

Din ansökan bevisar dock också att du är mogen och rättvis, det kommer att vara roligt o ha dig i Playpark som Admin!

Edit: Din profil e ganska omogen skulle jag säga, fixa till den lite :P
 1. över en månad sen
 2. Inte godkända
 3. # 1
Vigge Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
fakenicker :dab:
 1. över en månad sen
 2. Inte godkända
 3. # 2
secreet0524 Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
Devilshammer

Tack för upplysningen, hade glömt att jag hade min profil sådär men det är iallafall fixat nu.:)
 1. över en månad sen
 2. Inte godkända
 3. # 3
Wjalla Accepterade svar
Head Admin
0
Röster
Ångra
Tjena secreet, vill börja med att be om ursäkt för ett sent svar ifrån oss!
Sedan så kommer vi inte kunna ta in dig just nu då det kommer ut lite omogna kommentarer ifrån dig lite då och då... så försök att jobba på det och ansök tidigast i Juli igen!

Ha en fortsatt trevlig dag!
 1. över en månad sen
 2. Inte godkända
 3. # 4
 • Sida :
 • 1


Det finns inga svar på detta inlägg ännu.
Men du tillåts inte ändå att svara på detta inlägg.
Tyvärr, tråden är låst. Du kan för närvarande inte svara.