1. Zippy
 2. Inte godkända
 3. söndag, 14 oktober 2018
Obs! Vill bara säga att jag inte har spelat så pass länge under de senaste månaderna på grund av att det är så mycket som har hänt under min närvaro vilket har drabbat mig också. Men känner att det är värt att testa ändå! :)


Ditt Ingame namn: Zippy

Ålder: 17


Beskriv dig själv:

Jag kan väl börja presentera mig för de som inte vet vem jag är. Spelar under namnet Zippy på de flesta spelen men också mest kring just CS avdelningen. Jag är en väldigt positiv och framinriktad person som inte ser några hinder framför mina fotspår. Jag älskar att utnyttja mina speltimmar på Playparks alla olika servrar. Lever mitt liv ute på landet, några kilometer ifrån staden vilket är så himla skönt enligt mig. Uppväxt i den vackra staden Sundsvall, ligger i Västernorrland. Världens skönaste plats må jag tycka! Kanske inte är den bästa på att aktivera mikrofonen. Kan vara för att jag tycker om lugn och ro vilket gör att man inte pratar så himla mycket men det händer också till och från såklart, särskilt om man ska ta hand om en viktig roll inne på servern så är man tvungen att göra det lite mer.

Erfarenhet som admin:

Jag har jobbat varierande, från moderator till admin på många olika servrar och spel under min tid framför datorn. Det har varit varierande spel, både från CSS och CS:GO till Minecraft och FiveM. Man kan säga att jag har varit med i leken sen tidigare och jag vet hur det skall gå till väga med hur man hanterar olika situationer som behöver en del krav hos en välfungerande admin.


Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en admin:

Jag personligen tycker att de viktigaste som en admin ska ha är ärlighet, positivitet och en god kommunikativ förmåga. Ärlighet varar länge, det är upp till dig som admin att sätta nivån för ärlighet på det bästa sätt. Om någon till exempel inne på servern gör bort sig så är det viktigt att hen känner sig trygg nog att erkänna sitt misstag istället för att gömma det under mattan, gäller även du som admin. Att föregå med gott exempel och ärligt visar upp dina misstag så kommer alla andra våga följa dina spår.

Att ha en bra kommunikativ förmåga är extremt viktigt enligt mig och många andra. Ge ut korrekt information från start underlättar arbetet och minskar risken för missförstånd. Det är ditt jobb som admin att kommunicera ut viktig information samt visionen för communityt till alla olika spelare. Att tänka på vad man säger och arbeta för en vision ger resultat. Genom att också visa engagemang kommer du inte bara få respekt av alla spelare, du kommer också inspirera de andra att visa samma energi och driv som du personligen har.

Att också vara positiv, snäll, omtänksam så att man ska kunna känna att servern litar på en till 100% oavsett ålder eller kön. Du ska som admin också respektera alla oavsett om du är admin eller inte, vilket gör att folk börjar lite på dig och de kan känna sig trygga inne på alla servrar då du är inne, vilket också leder till att servern blir bättre overall.
För snäll, är inte heller bra. Du måste också veta vad du håller på med och vilka personer du handskas med. Det är svårt att vara mjuk/snäll hela tiden tycker jag personligen mot personer som inte respekterar mina beslut. Du måste som admin också ingripa i väldigt hårda situationer där folk som inte kan bete sig är inblandade, de skriker och höjer volymen rätt så hårt så måste du visa vem det är som bestämmer på ett fungerande sätt. Att säga åt någon är inte lätt om man inte har gjort det tidigare men man lär sig väldigt fort om man lär sig på rätt sätt. Det tar bara lite tid!


Varför skulle just du passa som en admin:

Jag känner att jag är tillräckligt mogen för min ålder. Jag började administrera på ett community vid namn KumlaOnline "Som inte finns längre" på CS:S där min resa började redan vid ung ålder. Jag märkte redan då hur svårt det var att hantera alla olika saker som skedde inne genom serverns portar. Men ju mer man spelade desto mer visste man hur man skulle göra när det väl skedde, vilket gjorde det roligare att spela som admin eller mod. Jag känner att jag skulle passa som admin på grund av mina tidigare erfarenheter och vilken energi jag har till att verkligen förändra saker och ting som jag älskar. Och det är bland annat Playpark, har varit inne där till och från nu och känns som att det är brist på admins. Kanske för att admins inte trivs? Eller att det blir för mycket arbete då de joinar? Eller mycket i skolan bara eller också mycket folk som klagar och slänger skit på dem, vad vet jag?

Jag respekterar som sagt alla oavsett ålder eller kön, jag behandlar alla exakt likadant vilket gör att man får en positiv cirkel runt om sig och inte en ond cirkel som många får om de agerar på det sättet som får spelarna att bli sura eller ledsna. Jag är väldigt aktiv då jag har tid, har jag arbete hemma som måste göras så gör jag det så fort jag kan. Men det är väldigt sällan nu, inget som stör mitt spelande såklart. Att ansöka om admin så ska man veta redan i förväg att man har tid för att göra skillnad och inte sitta och spela andra spel varje dag utan du skall brinna för CS och servrarna som du ska ta hand om vilket jag gör, och hoppas får göra på ett annat sätt i framtiden.


Övrigt om du har något att lägga till:

Finns inte så mycket mer från min sida, bara att skriva om det är något jag har missat men jag tycker att jag är nöjd så får vi se vart detta leder någonstans. Jag tackar för mig och hoppas att ni får en fortsatt trevlig dag!
Som sagt så ska jag försöka jobba upp mina timmar så gott det bara går nu framöver! Så syns vi i siktet.

Discord: Zippy#7893


Med vänliga hälsningar,
Zippy.
Marko1 Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
+rep Aktiv arena spelare. Syns lite här och var, mycket inne på Minigames samt Bhop.
+rep Trevlig & förstår sig på reglerna.
+rep Bra och välskriven ansökan.
-/+ Inte så mycket mikrofon men det förstår jag redan varför. (Blir nog bättre snart)
 1. över en månad sen
 2. Admin rekrytering
 3. # 1
SvanDark Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
+rep aktiv
+rep trevlig
+rep kung är du
 1. över en månad sen
 2. Admin rekrytering
 3. # 2
tvek Accepterade svar
Admin
0
Röster
Ångra
Klockren ansökan.
Du har ordbajsat lite.
Men man får mycket information om det du skrivit också.

Tycker du förtjänar en chans grabben.
Lycka till!
 1. över en månad sen
 2. Admin rekrytering
 3. # 3
admin Accepterade svar
Staff
0
Röster
Ångra
+rep en väldigt bra admin ansökan, aktiv, kan regler.
 1. över en månad sen
 2. Admin rekrytering
 3. # 4
Zippy Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
Stort tack Unnamed, Tvek, SvanDark & Marko! Uppskattas :)
 1. över en månad sen
 2. Admin rekrytering
 3. # 5
ave Accepterade svar
Head Admin
0
Röster
Ångra
Tjena, härligt att höra att du också kommer från Kumla!
Till att börja med så har du gjort en jättefin och jättebra ansökan som är väl strukturerad och har välmotiverade svar, stort plus!

Men jag undrar, vilka andra communitys har du varit admin på? Syftar självklart på de communitys som har haft sina servrar på CSGO, även de som har haft servrar på CSS, de resterande spelen skiter jag lite i då jag inte kan någonting om de olika servrarna som finns där.

Sen undrar jag också, hur kommer det sig att du gör en ansökan ifall det nu är så att du inte har varit aktiv de senaste månaderna, kommer du från Kumla så känner du utan tvekan igen de irriterande "+/- rep aldrig sett", är det inte bättre att låta spelare och admins se vem du är ingame innan du gör en ansökan? Kan lova dig att kommentarer gällande din aktivitet och hurvida man sett dig ingame eller inte kommer minska drastiskt, det hjälper även Staff att då göra ett beslut för de kan då få höra av både admins och spelare hur du är ingame, men ifall ingen sett dig så får de inget underlag bortsett från din ansökan. Och missförstå mig inte, din ansökan är jättebra, inget snack om saken, men underlaget saknas fortfarande för att kunna göra ett beslut.

Nu får du väl en liknande "+/- rep aldrig sett", jag har faktiskt aldrig sett dig, och ifall det är så att vi stött på varandra ingame så är det inget jag har lagt på minnet, dvs du har inte riktigt stuckit ut eller gjort dig hörd. Ser dock fram emot att se dig ingame och skapa en bättre bild av dig.

//Ave :)
 1. över en månad sen
 2. Admin rekrytering
 3. # 6
Zippy Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
Förstår dig till 100% Ave och det var lite därför jag tvekade på om jag skulle skicka in ansökan idag eller om jag skulle vänta tills spelarna runt omkring mig får en större bild av min personlighet och allt sånt där som också är viktigt i grund och botten. Tanken kom snabbt att just ansöka efter mina tidigare erfarenheter eftersom att nu under de senaste dagarna jag har varit inne från morgon till kväll så har jag personligen tyckt att det har varit brist på admins. Det är folk som beter sig illa konstant hela tiden vilket gör att man vill bara stänga av och köra för sig själv.

Jag arbetade som "Staff" och "Agent/Admin" under en väldigt lång period hos Kumla och det var de som ledde mig till personen jag är idag. Började vid CS:S då min resa började som Staff då tills jag efter två veckors spelande blev Agent men Kumla hade sina fantastiska år och allt varar inte hela livet vilket Kumla inte heller gjorde. Efter att Kumla lades ner så var det skit tråkigt för både mig och många andra. Men allt vände åt CS:GO. Alla började spela det och som gjorde att spelantalet på servrarna blev mindre och mindre ju längre det tog sin tid. De valde att gå över till CS:GO och starta ett community där vilket jag tyckte var en riktigt rolig idé och som jag då direkt valde att ansöka till och fortsätta min resa som administratör men det varade inte så pass länge det heller utan communityt lades tyvärr ner för gott efter alla gånger de valde att starta och påbörja nya saker som inte ledde någonstans.

Varför jag gjorde min ansökan som sagt var ju på grund av att jag har nyss kommit tillbaka till CS:GO och börjat spela det mer och mer men också att jag ser hur illa det brukar vara inne på servrarna och som får spelarna att lämna på grund av allt som sker. Det är något som jag vill förändra och på grund av det så valde jag att ansöka på sån kort tid. Jag har också märkt personligen att det har varit så himla mycket som sker och som då gör att man inte vill blanda sig in i skiten som händer på servrarna vilket gör då att man drar en voice enable 0 och som gör att man inte märker av både mig och många andra som finns där men inte pratar lika mycket som dessa människor som kastar ut en massa skit ur foderluckan. Men jag förstår och är helt med på det du säger Ave och kanske ska vänta och se, men det är helt upp till er hur ni vill göra.

Mvh.
Zippy.
 1. över en månad sen
 2. Admin rekrytering
 3. # 7
dorpie Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
Ansökan är +rep, men antingen så är det mitt minne som sviker eller så har jag inte sett dig tillräckligt mycket för att komma ihåg dig.

Men överlag verkar du som en vettig människa om man utgår ifrån vad du skrivit i din ansökan :-)
 1. över en månad sen
 2. Admin rekrytering
 3. # 8
ave Accepterade svar
Head Admin
0
Röster
Ångra
Nekad pga inaktiv.
 1. över en månad sen
 2. Admin rekrytering
 3. # 9
 • Sida :
 • 1


Det finns inga svar på detta inlägg ännu.
Men du tillåts inte ändå att svara på detta inlägg.
Tyvärr, tråden är låst. Du kan för närvarande inte svara.