1. Derek
 2. Godkända
 3. onsdag, 26 februari 2020
Nickname:
Derek

SteamID:
STEAM_1:1:147895497

Ålder:
19

Beskriv dig själv:
Mitt namn är Hampus Eriksson, bor i en liten ort söder om Stockholm som heter Järna. Vad mina vänner har sagt om mig så är jag en mogen och en person som alltid lyssnar och försöker hjälpa till så mycket som jag kan och brukar oftast ha ett glatt leende. Går just nu mitt fjärde år på gymnasiet, har bytt få antal linjer men studerar mest matlagning, eller som linjen heter "restaurang- och livsmedelsprogrammet". På fritiden så försöker jag satsa på träning just nu, mest styrke och konditionsträning, jag även brukar umgås med kompisar när de har tid men mest så spelar jag dator, det brukar variera på hur länge jag spelar men brukar ligga runt mellan 4-8 timmar per dag.

Erfarenhet som admin:
Jag har tidigare erfarenheter från cs 1.6, samt flera csgo servrar samt har varit admin på Playpark.

Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en admin:
Det jag anser vara de viktigaste egenskaper hos en admin som jag skulle säga är att ta stort ansvar till rollen, se till så alla följer regler och samtidigt tänka som en vanlig spelare och säga vad de gjorde fel och vad de kunde gjort bättre. Man ska missbruka sin makt som admin. Se till att ha goda exempel i olika situationer så personer kan få en blick vad de kan göra bättre till nästa gång. En utav de viktigaste egenskaper som en admin ska ha är en god stämning på servern så alla kan vara glada, lyckliga och känna sig trygg. Man ska även visa respekt för alla på servern, och vara kunnig inom reglerna för att kunna agera på korrekt sätt för att undvika så många misstag som möjligt.

Varför skulle just du passa som en admin:
Jag tycker jag skulle passa som admin eftersom jag är snäll, omtänksam och en pratglad person som alltid lyssnar, försöker få en bra stämning, samtidigt spenderar relativt mycket tid vid datorn. Om det är några samtalsämnen jag är kunnig inom brukar jag vara rätt så pratsam och rätt så bestämd. Men jag skulle säga att jag är snäll person som bryr mig om folk och vill alla sitt egna bästa. Brukar vara oftast skämtsam person som alltid ger en positiv stämning. Men som sist så skulle jag vilja säga att jag är en person som är uppmärksam, snäll och mogen person som hjälper till så mycket som jag kan.
Cool10013 Accepterade svar
Admin
0
Röster
Ångra
+Rep 100% värdig Admin
 1. över en månad sen
 2. Godkända
 3. # 1
Give me boost Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
+Rep
 1. över en månad sen
 2. Godkända
 3. # 2
PandA Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
+rep
 1. över en månad sen
 2. Godkända
 3. # 3
Lurba Accepterade svar
Head Admin
0
Röster
Ångra
Godkänd, välkommen tillbaka.
 1. över en månad sen
 2. Godkända
 3. # 4
 • Sida :
 • 1


Det finns inga svar på detta inlägg ännu.
Men du tillåts inte ändå att svara på detta inlägg.
Tyvärr, tråden är låst. Du kan för närvarande inte svara.