1. NS
  2. Inte godkända
  3. torsdag, 10 september 2020
Nickname: Jag heter NaYe

SteamID: STEAM_0:0:194006066

Ålder: 17 snart barre 18

Beskriv dig själv: Jag heter Snygg Nicke och jag går i 2an i gymnasiet, jag är en aktiv spelar på playpark som nästan alltid går in och spelar efter jag har slutat skolan. Jag har spelat på Playpark sen 2017 men slutatde spela pga att csgo var så jävla dåligt

Erfarenhet som admin: Jag va head-admin på en Minecraft förra året så jag vet hur alla commands fungerar och även sourcebans och admin menyn. Men även har jag har varit admin på Rust då jag har spelat de ett tag.

Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en admin: Det viktigaste hos en admin är nog att personen är en skön och rolig person. Det är viktigt att man har en bra personlighet och man behandlar alla lika men även vara lugn när man pratar med dom så att dom förstår. Att kunna hantera de som inte sköter sig på en moget sätt och kunna reglerna.

Varför skulle just du passa som en admin: Jag tror jag skulle passa som en admin för att jag har gjort det förut på dom andra serverna och jag tycker det är väldigt kul. Jag är en person som tycker om att spela med folk och ha roligt på serverna men även bara softa när man har tråkigt så kan man spela gå in och lira lite och alltid ha kull och jag är bra lyssna på folk.
vilden Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
+rep king
  1. över en månad sen
  2. Inte godkända
  3. # 1
Wjalla Accepterade svar
Head Admin
0
Röster
Ångra
Nekad

Vill se mer aktivitet ifrån din sida innan du slänger upp en ansökan igen!
  1. över en månad sen
  2. Inte godkända
  3. # 2
  • Sida :
  • 1


Det finns inga svar på detta inlägg ännu.
Men du tillåts inte ändå att svara på detta inlägg.
Tyvärr, tråden är låst. Du kan för närvarande inte svara.