1. AAckerboerg
 2. Inte godkända
 3. måndag, 23 november 2020
Nickname: Ackerboerg

SteamID: STEAM_0:1:8735405

Ålder: 16 år

Beskriv dig själv: Jag går första året på teknikprogrammet och jag hade 277.5 merit när jag gick ut 9an. Jag ser mig själv som väldigt ordningssam och kan hantera saker bra, använder inte ett otrevligt språk också, skriker heller inte på folk så ofta.
Erfarenhet som admin: Jag har inte varit admin men jag har varit moderator samt admin på andra minecraft servrar, vet inte om det är någon erfarenhet men jag har iallafall varit det lite, vara en förebild åt andra spelare och visa hur man uppför sig på bästa sätt.

Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en admin: Hålla god ton hos alla spelare, inte vara otrevlig, vara aktiv csgo/discord, vara allmän trevlig mot alla människor.

Varför skulle just du passa som en admin: Jag är ishockeymålvakt och har varit kapten i fotboll, som målvakt har man den största rollen nästan, att leda laget och skrika mycket och hålla ordning. Samma gäller kapten i fotbollen. Jag spelar mycket på playparks retake servers.

Övrigt om du har något att tillägga: Jag har 2 885 timmar på csgo, jag skulle vilja ansöka till era Retake servrar!

Ha det bra!
Swefelle Accepterade svar
Head Admin
0
Röster
Ångra
Tjenare!

Vänligen lägg till vilken av våra servrar du ansöker till, sedan också ditt steam ID. Jag skulle gissa på att ditt steam id är STEAM_0:1:8735405 men är osäker så kolla gärna upp det på https://steamid.io/lookup .

Lycka till!
 1. över en månad sen
 2. Inte godkända
 3. # 1
AAckerboerg Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
Har ändrat
 1. över en månad sen
 2. Inte godkända
 3. # 2
tvek Accepterade svar
Head Admin
0
Röster
Ångra
nekad,
 1. över en månad sen
 2. Inte godkända
 3. # 3
 • Sida :
 • 1


Det finns inga svar på detta inlägg ännu.
Men du tillåts inte ändå att svara på detta inlägg.
Tyvärr, tråden är låst. Du kan för närvarande inte svara.