1. tvek
 2. Inte godkända
 3. söndag, 08 april 2018
Ditt Ingame namn:
tvek

Ålder:
Jag har varit med om 17 jordsnurr, Inne på mitt 18onde!

Beskriv dig själv:
Okej, Hej medmänniska, Jag är Jonathan och jag gillar datorspel och gillar att synas och höras vilket både kan vara negativt och positivt. Jag gillar förändringar och är en väldigt speciell individ som har mina stora nackdelar men även stora bra saker. Jag får ett väldigt driv i mig ifall jag vill lyckas vilket inte händer så väldans ofta då jag är en rätt bekväm person av mig annars. Jag känner att det är lika bra att jag är ärligt nu och inte ni ser mitt sanna jag sedan om jag väl blir intagen. Jag är väldigt aktiv inom CS:GO community då jag lägger min tid och har majoriteten av mina internet vänner jag har spelar på community servers eller att jag stött på dem väl inne på dem. Jag är rätt glad för att ta plats synas höras och gillar uppmärksamhet men vem gör inte det direkt? Jag påstår väl att jag utvecklas som person väldigt ofta speciellt nu när jag är i den ålder som jag är i och väldigt många är osäkra på sig själv. Men känner att allting baah blir bättre och bättre. Jag är inte rädd att ta steget in i vänskapsförhållande och att lära känna nya människor. Blir inte direkt avundsjuk på att folk har det bättre på mig eller att dem glider in på ett bananskal och man får kämpa lite då det känns bättre när man väl får kämpa. Jag lägger otroligt mycket timmar på mitt spelande vilket både kan vara positivt och negativt men min skolgång drabbas inte så speciellt mycket då jag går fordon och transport program med lastbil som inriktning så har väldigt mycket tid att lägga på att sitta ingame på servrarna, Jag vet hur man ska behandla människor väl när det väl kommer till hands, Annars kan jag anses som ett riktigt problem barn som strävar efter att endast förstöra men alla kan väl inte gilla alla antar jag. Men då man verkligen vill något kan jag själv tycka att är en kämpe.

Erfarenhet som admin: Har massvis erfarenhet både sedan CS:Source och CS:GO. Kan admin commands utan och innantill, Vet hur sourcebans fungerar utan några större problem, Ledning är jag ganska erfaren inom då jag varit Ansvarig för allt möjligt både över specifika servrar och specifika admin grupper. Tycker det är onödigt att genomgå alla roller man varit på alla olika sorters community men kan väl dra kortfattat.
Thoraxgaming,droppedgaming och synergize under CS:GO, Där jag lärde mig att hantera större grupp av staffs och fick en hel del lärdom hur behandling av folk ska ske m.m

Lirare.nu på CS:s

Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en admin:
Tålamod och vilja, Resten anser jag endast är plus på kanten. Att våga säga till och kunna reda ut saker utan att alltid föra replikerna "Fråga honom, Ta det med en annan admin, Eller bara helt enkelt skita i att hjälpa spelarna, Man måste tänka på att utan spelarna finns inte tillgången till en bra server, Nu låter jag som värsta "ändtarm slickaren" Men fallet är väl att jag själv varit den där unga spelaren som blivit freekillad på jailbreak, eller blivit mobbad på minigameservern. Eller till och med blivit rdmad på TTTservern!

Varför skulle just du passa som en admin:
Erfaren skulle jag nog mest säga, Men vet även hur saker fungerar, Gillar att ha ledar roll, Kan hantera mina roller trots en bra vän sitter ingame och inte beter sig vet personen oftast om att jag inte är rädd att dela ut straffen, Jag kan även stå för det jag gör oavsett.

Dock finns det stora minus med mig i den fronten och det är att jag ett tag tyckte det var lite roligare att vara den där jobbiga människan, Tex joina TTTs server och rdma en person jag inte tyckte om lika mycket som alla andra, Sedan har man väl en del ovänner sedan tidigare communityn.

Vad kan du bidra med till playpark (förutom admin) ex: Kan du koda? Kan du grafiskdesign? osv:
Vara ett drivmedel och försöka få spelarna att få det dem vill ha, Hjälpa till där jag blir beordrad till att hjälpa till.

Övrigt om du har något att lägga till:
Kan tycka ni bör snacka med mig mer ifall ni har frågor då det är rätt svårt att formulera allting man vill få fram under en sådan text som nu skrivits. Har himla bra frågor till er om ni bara så vill ställa frågor.
Tack för läs stunden.
Vänner och ovänner. mvh tvek:)
Kinder Accepterade svar
Medlem
1
Röster
Ångra
"Annars kan jag anses som ett riktigt problem barn", nehe? menaru ;)
Sen skrev du också att du "ett tag sen" tyckte det var kul att rdma nån du inte gillar, men varför har du då en 1 h ban för rdm förra måndagen då?. ( ja, jag la bannen. Men lägger inte bans i olyckshändelser ).
Sen är jag lite osäker på hur du skulle funka som admin, men annars är det +rep på din ansökan.
 1. över en månad sen
 2. Admin rekrytering
 3. # 1
tvek Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
Tack kompis, ett tag sedan kände jag var rätt val vid det tillfället i skrivandets stund. "Ett tag" får du själv bedöma när det var senast.
Tack för orden min gode vän!
 1. över en månad sen
 2. Admin rekrytering
 3. # 2
do043 Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
-rep, ingen aning hur du är på TTT servern men minns dig från jailbreak servern. Du snackade skit om alla som spelade på PlayPark och försökte få spelare till servern som du var admin på (DroppedGaming) om jag minns rätt. Så tycker det är lite udda att du nu vill bli admin här. Men alla kan ju såklart ändras, tycker bara att det hela är lite odd.
 1. över en månad sen
 2. Admin rekrytering
 3. # 3
tvek Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
Hej do043, Tack för du tog dig tiden att kommentera, Kan tänka mig att det hänt absolut, men ingenting jag minns.
Givetvis är jag ledsen om det hänt. Men brukar inte vara den som väl går ut med att snacka skit om andra communitys ingame då jag vet vad konsekvenser kan bli m.m i den stilen.
Sablar nu blev detta som en slingrade för att försöka att inte bli sutten i skiten.
Men tack för orden kompis!
 1. över en månad sen
 2. Admin rekrytering
 3. # 4
vilden Accepterade svar
Admin
0
Röster
Ångra
Tjenare!
Tycker du ska bli lite trevligare mot spelare på dem olika servrarna.
Jag tycker att det är bra att du har lagt ner tid på din ansökan och den är bra gjord.
+rep på ansökningen.
-rep otrevlig mot spelare.
 1. över en månad sen
 2. Admin rekrytering
 3. # 5
skalman Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
+rep Bra ansökan.
 1. över en månad sen
 2. Admin rekrytering
 3. # 6
tvek Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
Tack Mafia och Skalman!
 1. över en månad sen
 2. Admin rekrytering
 3. # 7
Vincent Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
+rep Fin ansökan, låter som en bra grabb. Han verkar vilja förbättra sig, så det blir nog bra, men med lite extra uppsyn såklart. :p
 1. över en månad sen
 2. Admin rekrytering
 3. # 8
tvek Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
Tack för dem vackra orden Vincent!
 1. över en månad sen
 2. Admin rekrytering
 3. # 9
ave Accepterade svar
Head Admin
0
Röster
Ångra
+rep, grym admin och ännu bättre person! Varit admin med honom tidigare och han är sjukt duktig. Ni gör ett stort misstag och det blir en stor förlust för PlayPark om ni inte accepterar honom! Lycka till nu kevT!
 1. över en månad sen
 2. Admin rekrytering
 3. # 10
tvek Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
Tack för dem varma orden min gode kamrat!
 1. över en månad sen
 2. Admin rekrytering
 3. # 11
chugge Accepterade svar
Staff
0
Röster
Ångra
nekad, förklaring skedde i PM i disc.
 1. över en månad sen
 2. Admin rekrytering
 3. # 12
 • Sida :
 • 1


Det finns inga svar på detta inlägg ännu.
Men du tillåts inte ändå att svara på detta inlägg.
Tyvärr, tråden är låst. Du kan för närvarande inte svara.