1. luddemurre
  2. Inte godkända
  3. tisdag, 14 januari 2020
Nickname: luddemurre

SteamID: STEAM_1:0:151487245

Ålder: Jag är 16 år gammal född 2003, fyller 17 i maj.

Beskriv dig själv: Jag är en grabb som gillar att spendera dagarna med att spela cs, umgås med vänner och träna. Jag bor i en ort 2 tim söder om stockholm. Jag är en öppen typ även en person som gillar att bjuda lite på mig själv, omtänksam, ställer mig aldrig före andra och vettig om jag nog får säga det själv.

Erfarenhet som admin: Erfarenheter som admin, mhmm. Jag har väl erfarenheter som adminstratör då jag varit admin på 2 olika servrar i Svenska FiveM communityt och även haft en egen server där, men har aldrig haft någon staffrank alls på en cs server, men jag vet vad mina uppgifter som admin är och är ändå rätt noga med att försöka upprätthålla en bra ordning.

Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en admin: Som en admin tycker jag man ska våga ta beslut, men ändå va noga med vad man gör, så man inte gör något fel, som t.ex ragebannar för man inte kan hålla sitt temperament osv. Man ska kunna hålla sitt lugn och inte börja själv bråka med folk som inte vill lyssna och våga ta stopp på det mesta av det olyckliga som sker. Även en god egenskap med att vara admin är nog att lära känna alla spelare, hur de är, så att man vet hur de reagerar vid vissa tillfällen så man inte missförstår någon och drar en ban på dem eller så, utan istället förstå sig på sina medlemmar på servern.

Varför skulle just du passa som en admin: Jag är en väldigt lugn person, gillar att prata med folk och lära känna de. Jag är en djupis som de flesta beskriver det som försöker tänka sig in i nåns situation och lösa det därifrån och försöka förstå varandras känslor beroendes på situationen. Även så är det ju inte alltid en admin inne när jag själv är inne och då passar det även bra med att ha någon där, jag brukar även vara inne på kvällarna och checka till och är väldigt aktiv från min del då jag inte spelat så mycket, men ändå känt att detta communityt passar mig med dessa härliga människor vilket betyder att jag känner att jag börjar spela mer och mer på jb servrarna.

Övrigt om du har något att tillägga: Skulle vara kul om ni ville ta en liten intervju med mig också för att checka läget med mig oså och verkligen se hur jag är som person, så ni får ändå en hel blick av Ludwig :D

Mvh Ludde <3
tvek Accepterade svar
Head Admin
0
Röster
Ångra
Nekad, ansök igen när du byggt upp dina timmar och varit här ett längre. ser fram emot det!
  1. över en månad sen
  2. Inte godkända
  3. # 1
  • Sida :
  • 1


Det finns inga svar på detta inlägg ännu.
Men du tillåts inte ändå att svara på detta inlägg.
Tyvärr, tråden är låst. Du kan för närvarande inte svara.