1. apan3
 2. Godkända
 3. söndag, 06 december 2020
Nickname: Apan3

SteamID: STEAM_0:1:98687284

Ålder: 15 år gammal


Beskriv dig själv: Tjena! Jag heter Caspar och är en 05a som nyligen fyllt 15 år. Jag som person skulle jag säga att jag är en som gillar att vara med kompisar och ha det chill lite överallt i stan, men framför allt att spela. Jag skulle säga att jag ägnar mycket av min tid av att spela när jag inte har en massa skoluppgifter. Jag är en person som gillar när saker är fysiskt aggressivt och psykiskt jobbigt, därefter går jag på Amerikansk fotboll och har nu gått på det i snart 4 år. Amerikansk fotboll är den sporten som har gjort till den personen jag är idag. Jag hade aldrig kunnat vara lika social som jag är nu, och det är för jag har haft en av dem bästa lagkamraterna inom min sport som man kan ha.

Erfarenhet som admin: Min erfarenhet som admin är lite sådär för tillfället. Jag var admin på 2 csgo servers, en som var en minigames server och en jb server. Det var ett tag sen jag var admin på dem, skulle gissa det var runt 1-2 år sedan jag var admin på dem. Jag vet hur alla bans och liknande funkar men jag måste bara se hur läget är som att vara admin på playpark för att jag ska bli van på just eran server.

Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en admin: att vara Bestämd, att vara tydlig med det man säger, att ta initiativ, ha en god självförtroende, att vara social, att vara flexibel mot alla, att vara noggrann med det man säger och gör, att vara försiktig så du inte drar i någonting som kan få en att må dåligt, ha bra disciplin, va lojal mot alla så är andra lojal mot dig, va Positiv när du pratar så du inte är negativ mot andra, för när man är negativ blir andra också negativa och även att vara bra på att lyssna på andra när dem pratar och inte bara strunta i vad dem andra säger till dig eller andra i servern.

Varför skulle just du passa som en admin: Jag tror att jag skulle passa som en admin för att jag är bestämd på att se till att servern är i ordning och jag skulle göra allt för att se till att hålla ordning. Jag är väldigt bra på att hantera stress och press. Så när det är som mest kaos på servern så skulle jag inte ha några problem att hålla det lugnt. Men den största anledningen till att jag vill vara admin är att många tror att jag inte kan ta ansvar eller bestämma något, men det vill jag bevisa att de har fel. Jag vet att jag kan som admin vara väldigt effektiv. Jag skulle gärna få chansen som try admin för att bevisa detta. När jag gick i 3an till 5 an så blev jag mobbad på grund av min add och dyslexi, folk reta mig dagligen för att jag ibland sa ett viss ord fel ett att jag inte kunde stava perfekt, “vännerna” frös ut mig och lät mig aldrig vara med när dem körde fotboll eller basket vilket förstörde mig helt. Och som ung är att bli utsatt för detta är det värsta som finns för man vet inte vad man kan göra förutom att må dåligt.

Övrigt om du har något att tillägga: Anledningen till att jag vill bli admin är för att jag vill att alla ska må bra och inte bli mobbad från internet eller generellt, jag vill försöka att få dem att må så bra som möjligt och detta gäller inte bara om jag vore admin men även som en vanlig online spelare. Men även att folk inte ska hålla på att ha en dålig attityd mot andra spelare eller håller på att bryta mot community reglerna.
Zacke Accepterade svar
Head Admin
0
Röster
Ångra
+rep
 1. över en månad sen
 2. Godkända
 3. # 1
Leeroy jenkins Accepterade svar
Admin
0
Röster
Ångra
-/+ rep
Positiv, schysst men har inte riktigt sett tillräckligt mycket av dig

Lycka till!
 1. över en månad sen
 2. Godkända
 3. # 2
apan3 Accepterade svar
Admin
0
Röster
Ångra
-/+ rep
Positiv, schysst men inte tillräckligt aktiv
Lycka till!


Har inte kunnat vara aktiv pågrund av skola och liknande, men tack iallfall:)
 1. över en månad sen
 2. Godkända
 3. # 3
Njimko Accepterade svar
Admin
0
Röster
Ångra
+rep, mogen för sin ålder samt sansad och trevlig mot alla.
 1. över en månad sen
 2. Godkända
 3. # 4
tvek Accepterade svar
Head Admin
0
Röster
Ångra
Accepterad, kontakta mig eller wjalla på discord för vidare information! :)
 1. över en månad sen
 2. Godkända
 3. # 5
 • Sida :
 • 1


Det finns inga svar på detta inlägg ännu.
Men du tillåts inte ändå att svara på detta inlägg.
Tyvärr, tråden är låst. Du kan för närvarande inte svara.