1. Bohtar
 2. Inte godkända
 3. fredag, 30 mars 2018
Ditt Ingame namn: Bohtar /✪ Bohtar

Ålder: 17 år

Beskriv dig själv: Jag spelar CS:GO väldigt ofta och har gjort så i 1-2 år och är en snäll person, brukar inte ha nåt emot folk om inte dom absolut krossar gränsen. Jag har varit admin på flera serverar men de flesta är inte så viktiga så jag kommer därför att avstå från att nämna dom. Jag är inte en bra CS spelare men folk brukar oftast gilla mig vilket är bra om man ska vara admin. Jag spelar andra spel och skapar även lite videos på youtube där jag spelar Dark Souls, kan redigera rätt så bra.

Erfarenhet som admin: Jag har varit admin på en annan server i cirka 6 månader. Detta var på en annan JailBreak och TTT server på CS:GO och d'r lärde jag mig allt om sourceban och alla kommands man använder ingame. Har även varit admin på en TTT server på en gammal Gmod server, var aktiv där i cirka 4 månader.

Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en admin: Jag tycker att en admin ska alltid vara positiv, ska kunna reglerna och aldrig tappa kontrollen och låta känslorna ta hand om bans/mutes/gags. Man ska vara professionell när det gäller admin relaterade saker och man ska inte heller abuse sin admin makt. Jag tycker även att admins inte borde använda fult språk (Alltså inte använda olämpliga ord).

Varför skulle just du passa som en admin: Jag tycker att jag skulle passa som admin bra för att jag kan reglerna på server och vet kommands som admins använder. Det finns också många på servern som känner till mig och tycker att jag skulle passa som en admin. Jag är även väldigt bra på Engelsak (skriftligt och muntligt) som kan vara bra om folk som pratar engelska kommer in på servern och behöver hjälp.

Vad kan du bidra med till playpark (förutom admin) ex: Kan du koda? Kan du grafiskdesign? osv: Jag skulle möjligt visst kunna koda lite men ingenting stort som skulle hjälpa oss så mycket, Men jag kan hjälpa playpark med grafiska designs och även med ideér för server eller andra events på PlayPark. Jag brukar komma upp med många ideér som skulle kunna hjälpa till servern.
reflectiveprotest Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
+rep har sett han många gånger på jb
 1. över en månad sen
 2. Admin rekrytering
 3. # 1
Spy_nights08 Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
+rep snäll kan regler är ofta online.
 1. över en månad sen
 2. Admin rekrytering
 3. # 2
chugge Accepterade svar
Staff
0
Röster
Ångra
Hittar inte din steam profil. Kan du skicka den?
 1. över en månad sen
 2. Admin rekrytering
 3. # 3
Bohtar Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
https://steamcommunity.com/id/Bohtar/edit

Eller så kan man söka på Bohtar
 1. över en månad sen
 2. Admin rekrytering
 3. # 4
chugge Accepterade svar
Staff
0
Röster
Ångra
nekad, vill gärna se att du är mer aktiv på servern först.
 1. över en månad sen
 2. Admin rekrytering
 3. # 5
 • Sida :
 • 1


Det finns inga svar på detta inlägg ännu.
Men du tillåts inte ändå att svara på detta inlägg.
Tyvärr, tråden är låst. Du kan för närvarande inte svara.