1. Moonlight
 2. Inte godkända
 3. torsdag, 28 november 2019
Nickname: Feeling

SteamID: STEAM_1:1:453063468

Ålder: 14

Beskriv dig själv: Tjena jag är en go grabb på 14 bast som har och lirar mycket på eran bhop server och jag har spelat där länge och skulle gärna tänka mig att bli admin, för att hjälpa eran bhop servern att bli tryggare för alla medlemmar på communityt. Jag heter Oliver och som sagt är 14 år gammal och fyller år 12july. Jag lirar innebandy och spelar dator på fritiden annars pluggar jag eller är med vänner. Mitt ign är "Feeling" Eller " https://steamcommunity.com/id/MovementsTrill/ " Jag tycker att jag ska bli admin för att jag är inne offta på era servrar och jag har lätt att snacka med människor och hjälpa till. Jag är väldigt optimistisk av mig o gillar att skratta och ha kul. jag heter "Feeling#6485" på discord och jag är även aktiv varje dag på discord och jag svarar på dms så om nån medlem försöker kontakta mig för att nån håller på i bhop servern så är de bara att skriva till mig så kommer jag in så snabbt jag kan o fixar problemet eller så vill medlemmen bara fråga mig nått typ en regel exempel: "En kille/tjej snackar skit o är bara toxic mot allihoppa på servern kan du komma in." o jag kommer svara att jag kommer asap.

Erfarenhet som admin: Njaa har inte varigt admin på någon Cs:Go Server förut för att dem tycker jag är för ung men jag har common sense och jag har sätt andra admins på playpark så jag vet hur man ska agera i olika lägen. Jag kan alla regler på bhop servern och jag kan bete mig som en människa. sen har man varit admin på andra spel som minecraft haha så man kan ju lite där ifrån xD

Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en admin: Att faktist inte ta någons sida att stå kvar som admin och inte sär behandla andra, att ha 1 mic är jätte bra och att kunna snacka. En viktig egenskap är också att kunna förstå andra språk typ engelska eller tyska så jag kan. och att kunna va lugn e också bra

Varför skulle just du passa som en admin: 1. Jag är väldigt aktiv och ibland så är det personer som fuskar eller voice spammar eller är rasistiska eller bryter lagen överhuvudtaget och efter som jag är väldigt aktiv så kan jag ta hand om det. 2. Jag kan bete mig. 3. Jag kan andra språk som engelska nästan flytande. 4. Jag har common sense 5. Jag gillar att prata med andra människor och ha kul och bilda en trevlig konversation med andra spelare på communityt och ha det trvligt på servern. 6 Jag har lätt för att lära mig och jag är bra på att förstå andra människor. 7. Jag är aktiv i voice chatten och i chatten (På Bhop Servern och 1v1) 8. Jag kan vara seriös och både skämtsam och jag vet vad gränsen är på grova skämt så jag kommer säga till om nån drar ett grovt skämt och det går för långt.


Övrigt om du har något att tillägga: Jag gillar fan gurkor och jag har ett Bonus Legit WR på nån map haha Och kaffe e så jäla gött.
f2 Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
Anser inte din ansökan seriös nog för att passa som admin.
-rep
 1. över en månad sen
 2. Inte godkända
 3. # 1
sebbez Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
-rep håller med f2
 1. över en månad sen
 2. Inte godkända
 3. # 2
TERA Accepterade svar
Admin
0
Röster
Ångra
+rep
 1. över en månad sen
 2. Inte godkända
 3. # 3
Lurba Accepterade svar
Head Admin
0
Röster
Ångra
Nekad, slarvig ansökan.
Skriv gärna en ny ansökan där du skippar talspråk och behandlar ämnet lite mer seriöst.
 1. över en månad sen
 2. Inte godkända
 3. # 4
 • Sida :
 • 1


Det finns inga svar på detta inlägg ännu.
Men du tillåts inte ändå att svara på detta inlägg.
Tyvärr, tråden är låst. Du kan för närvarande inte svara.