1. Genii
 2. Inte godkända
 3. lördag, 29 augusti 2020
<strong>Nickname:</strong> Genii

<strong>SteamID:</strong> STEAM_0:1:94749462

<strong>Ålder:</strong> 21

<strong>Beskriv dig själv:</strong> Svårt att beskriva säg själv utan att låta egoistisk tycker jag men jag är väl en trevlig och sansad kille som alltid försöker vara så hjälpsam jag kan. Enligt nära och kära är jag en av dom lugnaste personerna dom träffat, har väldigt svårt för att brusa upp. Men lite om vad jag gör om dagarna också. Jag bor i Linköping där jag vuxit upp, om jag inte sitter inne och spelar så är jag oftast ute och kör inlines om vädret tillåter eller umgås med vänner. Men för det mesta spenderar jag tiden vid datorn och framförallt CS såklart.

<strong>Erfarenhet som admin:</strong> Jag har varit admin på Playparks bhop server 2 gånger i perioder sedan 2015/16 om jag minns rätt, även 1v1 servern senast. Sen har jag också varit admin på andra spel servrar så som Gmod och Minecraft när jag var yngre men det är ungefär samma princip där som här.

<strong>Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en admin:</strong> Att man har stresståligheten att hantera flera personer samtidigt och kunna ta tag i saker snabbt. Man måste vara trevlig och inte använda sina admin "krafter" till sin fördel och vara elak bara för att man har en högre rank än andra. Vara mogen och kunna hålla i en diskussion på ett bra sätt och inte mutea/kicka utan att förklara varför. Sen sist men inte minst: Behandla alla likadant oavsett ålder,kön, röst osv you name it. En hård, rättvis men också respektfull admin tycker jag är grunden för administration oavsett spel.

<strong>Varför skulle just du passa som en admin:</strong> Jag är mogen och kan diskutera på ett vuxet sätt. Jag kan argumentera för mina beslut och förklarar varför jag gör det jag gör. Jag är lugn av mig och spelar på servern precis som vem som helst. Om någon frågar efter hjälp så är jag genast där och gör mitt bästa att lösa det vad än problemet är. Jag har förmågan att få små onödiga bråk att sluta innan det eskalerar till något större. Försöker alltid skapa en bra stämning på servern och hjälpa alla som behöver det.

<strong>Övrigt om du har något att tillägga:</strong> Tidigare har jag ansökt till bhop och 1v1 servern men nu för tiden kör jag mest på surf servern. Efter många timmar på servern nu har jag märkt många som härjar och skriker, antingen missar jag admins hela tiden men det känns inte som att det finns tillräckligt just nu.
olix Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
+rep för genii
 1. 4 veckor sedan
 2. Inte godkända
 3. # 1
TERA Accepterade svar
Admin
0
Röster
Ångra
+rep för du är ett geni!
 1. 4 veckor sedan
 2. Inte godkända
 3. # 2
Smile Accepterade svar
Admin
0
Röster
Ångra
+rep good guy, with good intentions. And very active player on the surf! :)
 1. 3 veckor sedan
 2. Inte godkända
 3. # 3
tvek Accepterade svar
Head Admin
0
Röster
Ångra
Lägger i intressanta, svaret kan dröja ett bra tag men du bör bygga upp din aktivitet inte bara timmarna utan att inte bara aktiv i vissa perioder.
Lycka till.
 1. 3 veckor sedan
 2. Inte godkända
 3. # 4
tvek Accepterade svar
Head Admin
0
Röster
Ångra
Nekad, ber dig lägga en ny ansökan om tidigast 3månader. Se till att förbli aktiv under denna period om du vill ha en fortsatt chans till att bli administratör igen.

//tvek
 1. en vecka sedan
 2. Inte godkända
 3. # 5
 • Sida :
 • 1


Det finns inga svar på detta inlägg ännu.
Men du tillåts inte ändå att svara på detta inlägg.
Tyvärr, tråden är låst. Du kan för närvarande inte svara.