1. Exit
  2. Förslag och ideér
  3. måndag, 27 juli 2020
god kväll, nu tycker jag fanimej att ni ska fixa hns easyblock servern. hoppen och så är det inget fel på men just nu handlar det inte ens om skill. man behöver inte vara bra på spelet överhuvudtaget för att kunna vinna utan allt folk gör är att runna, underblocka, undercampa o understabba.

ett par saker som kanske skulle hjälpa lite är att sätta upp regler för running, för det är extremt tråkigt när allt t gör är att bara springa så långt de kan och överleva, inte jukea eller försöka döda cts.
och fler admins, FÖR FAN.
och lägg kortare tid på camping timern, för man kan stå och campa i typ 30 sekunder utan att bli slappad.

mvh orbit.
Savagee Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
Om du it gillar folk som runnar kan du kö noblock och om dom sänker tiden kmr under campers få det lättare dessutom
  1. 2 veckor sedan
  2. Förslag och ideér
  3. # 1
Wjalla Accepterade svar
Head Admin
0
Röster
Ångra
God kväll!

1. På noblock får man inte runna men på block servern så är det ju hopp för att man ska kunna hoppa dem och döda cts med vapen.
2. Det är fritt fram att ansöka för din del eller om du tycker att någon som kommer att klara av rollen ( skriv ett pm till personen ) och alla krav som finns i https://www.playpark.nu/discussions/krav-for-admin-ansokan.
3. Rulebreakers finns det alltid på HNS och kommer alltid att finnas, vill du minska på dem så är det en bra idé att ladda ner något program som kan spela in eller sitta med shadowplay.
4. Kortare tid på camping går att fixas men det är något vi måste komma överens om... så jag kan ta upp det på nästa möte men enligt mig är 30 sekunder lagom då vi redan har sänkt den med 10 sekunder för inte så länge sedan!

tack för mig har du några frågor kan du kontakta mig på discord - Wjalla#9058
  1. 2 veckor sedan
  2. Förslag och ideér
  3. # 2
  • Sida :
  • 1


Det finns inga svar på detta inlägg ännu.
Men du tillåts inte ändå att svara på detta inlägg.