1. Ka0z
  2. Inte godkända
  3. fredag, 30 november 2018
Ditt Ingame namn:Ka0Z BST ❤

Ålder:15

Beskriv dig själv: Mitt namn är Isak Johansson Engnell och bor i Dalarna Hedemora där jag bott de senaste åren. Jag föddes i Jämtland när jag var liten men flyttat runt mycket. Jag är en väldigt lugn och skön kille som gillar fotboll och djur. Jag gillar att ha ledarrollen på t.ex skolprojekt eller att lära yngre. Gillar också att ställa saker till rätta som det skall vara. Om man undrar vad BST står för är det förkortning på mina tre hundars namn.

Erfarenhet som admin: Jag har varit Admin på en CSS JB förut i tiden när man var 11-12 år gammal och är just nu admin på en FaceBook grupp med 1400 + personer, gruppen heter "Där är polisen". Är väldigt erfaren när det gäller att följa regler och hjälpa andra att följa regler de med!

Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en admin: De viktigaste egenskaperna hos en Admin är att visa att man inte specialbehandlar sina vänner då det gjort fel, man som admin ska också visa upp sig och försöka få så många personer som möjligt att njuta av servern. Man skall också såklart kunna de regler som finns. Men det jag tycker är viktigast är inte att vara "hård" som Admin men istället att vara snäll och visa att man verkligen bryr sig om servern och ge spelarna på servern ett gott intryck.

Varför skulle just du passa som en admin: Som sagt så vet jag hur man är som Admin då jag har och haft erfarenhet om hur det är att sköta och hålla koll på massor av personer. Och jag är väldigt lyhörd och lyssnar på allt och alla om de har problem och inte sätter det åt sidan. Är oftast online 24/7 på CS:GO om inget kommer emellan.
SvanDark Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
+rep kung och skön :)
  1. över en månad sen
  2. Admin rekrytering
  3. # 1
chugge Accepterade svar
Staff
0
Röster
Ångra
nekad, pga för lite speltid.
  1. över en månad sen
  2. Admin rekrytering
  3. # 2
  • Sida :
  • 1


Det finns inga svar på detta inlägg ännu.
Men du tillåts inte ändå att svara på detta inlägg.
Tyvärr, tråden är låst. Du kan för närvarande inte svara.