1. Lindt
 2. Inte godkända
 3. onsdag, 12 februari 2020
Nickname: Lindt

Steam ID: STEAM_1:0:100837218

Ålder: 15
Mitt riktiga namn är Filip

Jag är en kille på 15 år som brukar spela innebandy på fritiden jag sköter skolan bra. Jag är trevlig och anser att man ska vara snäll och trevlig mot alla så löser sig de mesta. Jag har ett bra humör och kan ta emot mycket skit innan jag blir sur jag är väldigt rättvis utav mig. Jag kan prata flytande svenska och kan väldigt bra engelska så prata med folk som inte är från Sverige som pratar engelska kommer inte vara något problem. Jag är väldigt mogen brukar folk säga. Jag är väldigt snabbtänkt och kan lösa problem som upp kommer väldigt snabbt. Jag har inte problem att prata med nya människor utan jag är väldigt bra på att skapa nya vänner och sånt. Jag brukar spela minst 4 timmar på servern varje dag.

Erfarenhet som admin: Jag har inte varit admin på någon cs server men jag har varit ägare på fivem servrar så vet hur man ska ta itu med jobbiga spelare som bara är inne för att förstöra. Jag vet även att man ska gå i grund med problemen och inte bara skita i de och mute/gag/banna personen innan man är säker på att man har hela saningen + grunden

Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en admin: Att dom är rättvisa åt alla håll de spelar ingen roll om dom är vänner IRL utan man ska ge dom konsekvenser om dom gör fel precis som man ger någon annan konsekvenser. Dom ska kunna tåla mycket och ha ett bra humör och inte bli arg lätt eller använda sin admin roll som ett hot utan man ska bara använda den om någon bryter reglerna. Man ska vara aktiv och ha ett realistiskt konsekvens tänk och inte perma banna folk för dom säger något fult utan att man bara mutar dom.
Att man är väldigt hjälpsam och ska alltid hjälpa folk som behöver hjälp om dom inte förstår en sak eller så, så ska man absolut hjälpa dom!


Varför skulle just du passa som en admin: Jag är väldigt rättvis utav mig och väldigt aktiv och har ett realistiskt konsekvens tänk. Jag har ett bra humör och blir inte arg lätt. Jag är snäll omtänksam och försöker alltid att vara positiv och trevlig mot alla på servern så att dom ska få en bra spel upplevelse.

Övrigt om du har något att tillägga: Vi behöver verkligen mer admins på Jailbreak servern för dom senaste två dagarna har de varit kaos och två stycken har fuskat och en himla massa personer har använt voicechat som ett ställe att säga vad man vill och snackar skit om folks mammor osv. Så någon behöver verkligen ta kontroll på situationen så folk får den bästa spel upplevelsen vilket dom förtjänar.
PaYpO 11 Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
+rep
 1. över en månad sen
 2. Inte godkända
 3. # 1
emilsten12 Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
+rep aktiv och försöker hjälpa till att förbättra servern
 1. över en månad sen
 2. Inte godkända
 3. # 2
Vem är h Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
+rep kan grunderna bra. snyggiduschen
 1. över en månad sen
 2. Inte godkända
 3. # 3
Willebengtsson123 Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
-rep
 1. över en månad sen
 2. Inte godkända
 3. # 4
Lurba Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
Nekad, långt ifrån mogen nog för rollen.
 1. över en månad sen
 2. Inte godkända
 3. # 5
 • Sida :
 • 1


Det finns inga svar på detta inlägg ännu.
Men du tillåts inte ändå att svara på detta inlägg.
Tyvärr, tråden är låst. Du kan för närvarande inte svara.