1. LucasN05
 2. Inte godkända
 3. onsdag, 10 januari 2018
Ditt Ingame namn:LuzzeEzzel

Ålder:15

Beskriv dig själv:Jag är en glad 15årig kille som bor i Västerås med min familj och 1 bror på fritiden kör jag hockey o fotboll o så gym.Och såklart tid vid min dator.Mina tider jag kan spela är mellan 7-9timmar per dag jag kör mist 5av dom inne på playpark.Det finns ju väldigt ofta folk som bryter mot regler o sånna saker när admins inte e inne eller online så man vill ju hjälpa till.

Erfarenhet som admin:Jag har varit admin och trusted på andra servrar fast jag började tröttna på dom för att det var för lite folk inne tillslut så la dom ner servranra. Sen har jag och mina kompisar haft egna servrar fast dom la vi ner för att det var typ 2 personer som var inne då och då sen hade vi inte tid att lägga ner på servern.

Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en admin:Hos mig ser jag nog att inte bli triggerd av allt och ge mute eller ban direkt utan ta det lugnt och ge varning.Man ska vara lugn och trevlig och lugna ner folk.

Varför skulle just du passa som en admin:För jag är en person som lyssnar på vad alla säger en öppen person en rättvis person och gör det som man ska göra inte något annat.Jag är väldigt aktiv på servern också.Då jag kan hjälpa folk.

Vad kan du bidra med till playpark (förutom admin) ex: Kan du koda? Kan du grafiskdesign? osv:Jag ställer alltid upp om någon skriver till mig om någon annan freekilar micspammar eller nånting.Jag kan hjälpa till med buggar maps och sånna saker.

Övrigt om du har något att lägga till:Jag är en rättvis person jag ger alla respekt.
wiktorcool Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
Jag har aldrig sätt dig inne på servern. Men jag kanske bara har missat dig :D
Plus tipset är att inte ljuga om din ålder, det är klart att du ljuger om åldern du heter tom LucasN(05) och du säger att du är 15 men du är 12
 1. över en månad sen
 2. Admin rekrytering
 3. # 1
steeze Accepterade svar
Head Admin
0
Röster
Ångra
du ljuger fortfarande om din ålder, ingen ide för dig att göra en ny ansökan.
 1. över en månad sen
 2. Admin rekrytering
 3. # 2
do043 Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
Inte sett dig mycket på servern, dock när jag väl sett dig så verkar det som du inte har 100% kolla på reglerna och om ovanstående är sant om att du också ljuger om din ålder så blir det ett stort -rep.
 1. över en månad sen
 2. Admin rekrytering
 3. # 3
admin Accepterade svar
Staff
0
Röster
Ångra
nekad.
 1. över en månad sen
 2. Admin rekrytering
 3. # 4
 • Sida :
 • 1


Det finns inga svar på detta inlägg ännu.
Men du tillåts inte ändå att svara på detta inlägg.
Tyvärr, tråden är låst. Du kan för närvarande inte svara.