1. LucasN05
  2. Inte godkända
  3. onsdag, 10 januari 2018
Ditt Ingame namn:LuzzeEzzeL

Ålder:15

Beskriv dig själv:Jag är en glad 15årig kille som bor i Västerås med min familj och 1 bror på fritiden kör jag hockey o fotboll o så gym.Och såklart tid vid min dator.Mina tider jag kan spela är mellan 7-9timmar per dag jag kör mist 5av dom inne på playpark.Det finns ju väldigt ofta folk som bryter mot regler o sånna saker när admins inte e inne eller online så man vill ju hjälpa till.

Erfarenhet som admin:Jag har varit admin och trusted på andra servrar fast jag började tröttna på dom för att det var för lite folk inne tillslut så la dom ner servranra. Sen har jag och mina kompisar haft egna servrar fast dom la vi ner för att det var typ 2 personer som var inne då och då sen hade vi inte tid att lägga ner på servern.

Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en admin:Hos mig ser jag nog att inte bli triggerd av allt och ge mute eller ban direkt utan ta det lugnt och ge varning.Man ska vara lugn och trevlig och lugna ner folk.

Varför skulle just du passa som en admin:För jag är en person som lyssnar på vad alla säger en öppen person en rättvis person och gör det som man ska göra inte något annat.Jag är väldigt aktiv på servern också.Då jag kan hjälpa folk.

Vad kan du bidra med till playpark (förutom admin) ex: Kan du koda? Kan du grafiskdesign? osv:Jag ställer alltid upp om någon skriver till mig om någon annan freekilar micspammar eller nånting.Jag kan hjälpa till med buggar maps och sånna saker.

Övrigt om du har något att lägga till:Jag är även en bra trusted om det behövs.
Technoawesome Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
+rep Sug min balle bror du e broir
  1. över en månad sen
  2. Inte godkända
  3. # 1
chugge Accepterade svar
Staff
0
Röster
Ångra
nekad, ljug aldrig om din ålder.
  1. över en månad sen
  2. Intressanta
  3. # 2
  • Sida :
  • 1


Det finns inga svar på detta inlägg ännu.
Men du tillåts inte ändå att svara på detta inlägg.
Tyvärr, tråden är låst. Du kan för närvarande inte svara.