1. cleaverskull
  2. CSGO
  3. torsdag, 09 maj 2019
Hallå alla!

Igår när jag spelade på 1v1 servern muta jag en person (nämner inga namn) för ett ord som kom ut från personens mun med micken aktiv. Några på servern ansåg att det var en hård mute då jag faktiskt inte varnade innan, där och då insåg jag att så faktiskt var fallet och drog tillbaka min mute men jag vill förklara lite närmare VARFÖR jag faktiskt gjorde den. Detta för att folk ska förstå lite hur jag tänker.

Situationen som sådan var att det var ganska mycket snack i mickarna och det skojades friskt, klockan var en bra bit efter 2330 (rätta mig om jag har fel)
Jag ser inte detta som sådan som spam över micken då alla var glada och trevliga. Som spelare väljer man själv om man vill lyssna på konversationen, stänga av vissa som man inte vill höra längre eller helt enkelt skriva voice_enable 0 i console. Så gjorde jag och det är allas rätt att göra det.
Det jag reagerade på var att någon helt spontant skrek ett ord jag absolut inte tycker passar i offentliga sammanhang där man faktiskt inte vet hur gammal en person är som sitter och lyssnar. För att skydda en eventuell 13åring (eller yngre) från att faktiskt få höra fler av dessa drog jag en mute direkt på 30min. Detta skapade lite av en diskussion på någon minut, inget otrevligt eller aggressivt på något sätt och jag håller med om att en varning till att börja med faktiskt var på sin plats. Fick sedan reda på att ordet som sades betydde någonting helt annat på dialekt jag inte är speciellt bevandrad i.

Kort och gått gjorde jag misstaget att inte varna först MEN tänk på en sak, skulle ni som läser detta gå fram till en 12-åring och skrika vissa ord rätt in i örat på okända? För mig är det mer eller mindre samma sak fast VI (jag inkluderad) är gömda bakom en skärm och ett alias.

Som slutord:

Ha roligt man blir en bättre spelare då

//cleaverskull


Det finns inga svar på detta inlägg ännu.
Men du tillåts inte ändå att svara på detta inlägg.