1. herr godis
 2. Inte godkända
 3. lördag, 30 november 2019
Ålder: Snart 16
IGN: MrCandy
Steam ID: STEAM_1:1:108083043

Beskriv dig själv: Jag är 15 år gammal och bor i Göteborg, mina intressen är att vara med vänner och att spela cs. Jag börjar snart gymnasiet och tänkte gå antingen samhällsvetenskapsprogrammet eller ekonomiprogrammet med inriktning juridik. Jag är målmedveten, driven och energisk. Detta förhindrar inte mig att skämta med folk vilket är en vardag för mig, självklart så går jag inte för långt.

Erfarenhet som admin: Jag har spelat på PlayPark under flera år och jag har lärt mig ett och annat om hur admins ska beté sig. Men jag har testat lite på kompisars servrar att vara admin där jag har lärt mig hur man använder admin menyn.

Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en admin: Det är väl nog att anpassa sig att likna normala spelare att inte använda sina permissions som makt och något att "flexa" med. Det är också väldigt viktigt att dela ut straffen som ska förtjänas och inte missbruka sina permissions. Du ska även kunna agera proffsigt och hantera svåra och stressiga beslut, eller skicka vidare ärenden till högre staffs.

Varför skulle just du passa som en admin: Jag har spelat på PlayPark i flera år och känner till många spelare och själva servern på ett positivt sätt. Jag är väldigt omtyckt bland många spelare på PlayPark men generellt på andra communities också. Jag vet att jag har gjort en del misstag på servern och det är också saker som jag ångrar, men man lär sig av sina misstag och man växer som person av dem. Vissa saker glömmer man och vissa saker kommer man ihåg men det är ändå hur man utvecklas och hur man beter sig efteråt som har betydelse. Jag är relativt aktiv och brinner för att spela cs och det är något jag kommer fortsätta göra vilket gör att möjligheter för att få hjälp på servern och det "extra ögat" finns. Jag kan gärna också vara admin på andra servers såsom MG:en, där jag ofta inte ser admins. Jag har blivit mer mogen och börjat ha ett mer konsekvenstänk, jag har nolltolerans mot särbehandling av skäl som diskriminering av ålder, kön, sexualitet, religion osv.
Bambu Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
+rep jag skulle definitivt kunna se honom som en admin på communitit där han också har spelat under flera år på PlayPark. Jag känner honom i verkligheten och vet att han kan bete sig och vara mogen. Han har sina sidor att vara skämtsam av sig men han börja visa sidor att han är en bra människa som har utvecklas och kommer fortsätta göra det.

Lägger en lätt positiv reputation på denna grabb!
 1. över en månad sen
 2. Inte godkända
 3. # 1
f2 Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
-rep
 1. över en månad sen
 2. Inte godkända
 3. # 2
Leonardo Bonardi Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
-rep
 1. över en månad sen
 2. Inte godkända
 3. # 3
tvek Accepterade svar
Head Admin
0
Röster
Ångra
Hej Candy.
kul att se en ansökan från dig, tyvärr anses du inte som admin material i stunden hetta och jag ber dig ansöka tidigast mars nästa år.
Hoppas på att se utveckling från dig tills dess.

Lycka till!

NEKAD!
 1. över en månad sen
 2. Inte godkända
 3. # 4
 • Sida :
 • 1


Det finns inga svar på detta inlägg ännu.
Men du tillåts inte ändå att svara på detta inlägg.
Tyvärr, tråden är låst. Du kan för närvarande inte svara.