1. liam1234
  2. Inte godkända
  3. tisdag, 05 maj 2020
Detta blir både roligare på spelarna som kanske blir utsatta för kränkningar eller att folk helt enkelt säger taskiga saker eller bara helt enkelt vill lalla med dig och om en spelare som jag är aktiva på både minigames och jailbreak kommer stämningen bli mycket roligare och trevligare för alla.

Ärenden- som ofta uppstår på jailbreak är när en spelare som precis har börjat spela på jailbreak serverar joinar ct och ska ta kommando då har jag märkt att folk blir arga och säger kränkande saker och jag förstår att man kanske blir arg för att personen inte kan reglerna men oavsett om spelaren har läst reglerna så kommer hen att göra iallafall minst ett misstag.

En viktig regel som admin på servrar är att man ska vara lika rättvis mot alla spelare som t.ex om min kompis som jag känner irl gör något fel på servern som exp. kränker en annan spelare så kommer jag muta personen lika många minuter som en annan spelare.

Som administratör på servern kommer jag försöka så gott det går att få en bra stämning och få bort spelare som lallar och bara leker på servern.
Om man lyckas få bort alla spelare som inte sköter sig så kommer servern att se ljus ut i framtiden och då kanske man tillomed inte behöver ha administratörer som är aktiva på servrarna hela tiden.


<strong>Vad kan du bidra med till playpark (förutom admin) ex: Kan du koda? Kan du grafisk design? osv:</strong>

Det största som jag kan bidra med är en bra stämning på servern men om det gäller att hjälpa till med kodning osv så kan jag inte så mycket men jag har haft 3 FiveM serverar så vet hur man gör det mesta.

Säger inte att jag kan så mycket om cs servrar men skulle gärna hjälpa till och lära mig

<strong>Övrigt om du har något att tillägga:</strong>

Hoppas ni tar den tid ni behöver för att få fram ett resultat om min ansökan.
Mvh Liam
Lerran Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
https://www.playpark.nu/discussions/obs-mall-for-ansokan

"Våfflor Nästa sida av admin ansökan- JB"
  1. 3 veckor sedan
  2. Inte godkända
  3. # 2
tvek Accepterade svar
Head Admin
0
Röster
Ångra
Släng ihop hela din ansökan i ett inlägg och skicka in en ny ansökan.
  1. 2 veckor sedan
  2. Inte godkända
  3. # 3
  • Sida :
  • 1


Det finns inga svar på detta inlägg ännu.
Men du tillåts inte ändå att svara på detta inlägg.
Tyvärr, tråden är låst. Du kan för närvarande inte svara.