1. Njimko
 2. Godkända
 3. fredag, 20 november 2020
Nickname: nJimkOst

SteamID: STEAM_1:1:420877777

Ålder: 17 år

Beskriv dig själv: Jag är en grabb på 17 år som går i andra ring på naturprogrammet. På fritiden sitter jag oftast och spelar ifall jag inte gymmar eller hänger med nära och kära. Jag är en person som har väldigt lätt att handskas med folk i alla möjliga situationer och har även lätt för att hålla många bollar i luften samtidigt. Utöver detta har jag lätt för humor men kan samtidigt vara beslutsam och seriös ifall situationen kräver det.

Erfarenhet som admin: Jag har själv aldrig tidigare varit admin. Har dock kompisar både på hemmaplan men också online som har varit och är admins på denna och andra servrar. Jag har dessutom spela JB i många år så är erfaren inom den världen.

Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en admin: Det finns flera personlighetsdrag som är positiva att ha som admin. Bland annat så tycker jag personligen att det är väldigt bra att man som admin har lätt för att göra sig kompis med folk på servern och gärna är social. Detta eftersom att det kommer få de som spelar att känna sig mer sedda och välkomnade vilket får positiva effekter både på serven men också på samhället i stort. Utöver detta så tycker jag det även är viktigt att man som admin har lätt för att hantera folk som är där för att förstöra eller bara vill bråka eftersom sådana personer ofta kan vara påfrestande och lätt dra igång bråk. Således är det också viktigt att ha tålamod som admin.

Varför skulle just du passa som en admin: Jag tror att jag skulle passa som admin eftersom att jag har lätt att läsa av situationer och dessutom är tålmodig ifall situationen kräver de. Jag är dessutom social och väldigt aktiv på servern vilket är positivt eftersom att de alltid är bra med admins närvarande. Dessutom är jag i och med mitt schema i skolan ofta vaken på senare tider och andra tillfällen där många andra admins kanske skulle ha svårt att närvara. Det är också enligt mig ofta dessa tider som mycket saker sker just på grund av känslan av adminfrånvaro och således frihet.

Övrigt om du har något att tillägga: Har under en tid funderat över att söka på grund av att jag numera spelar in en hel del saker för att sedan kunna be admin kolla på det men efter lite rekommendationer bestämt mig för att det är något jag känner att jag skulle kunna vara bra på.
Zacke Accepterade svar
Senior Admin
0
Röster
Ångra
+rep!
 1. 2 veckor sedan
 2. Godkända
 3. # 1
Tokk Accepterade svar
Admin
0
Röster
Ångra
+rep, bra ansökan!
 1. 2 veckor sedan
 2. Godkända
 3. # 2
Njimko Accepterade svar
Admin
0
Röster
Ångra
Inser att jag glömt skriva JB i titeln :)
 1. 2 veckor sedan
 2. Godkända
 3. # 3
Leeroy jenkins Accepterade svar
Admin
0
Röster
Ångra
+rep,
Aktiv
 1. 2 veckor sedan
 2. Godkända
 3. # 4
Bob Blandsaft #Smasckens Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
+rep accepterande, alert, trevlig, skön, avspänd, berömmande, bestämd, energisk, envis, fokuserad, frisk, förlåtande, humoristisk, generös, glad, godhjärtad, hjälpsam, hänsynsfull, härlig, inspirerande, intelligent, intressant, jordnära, klok, klurig, kreativ, kunnig, loyal, lugn, attraktiv lyhörd, lyssnande, lättroad, noggran, allmänt mysig,strukturerad, stresstålig, nyfiken, omtänksam, optimistisk, organiserad, orädd, orginell, pålitig, rolig, samarbetsvillig, seriös i vissa stunder, skämtsam, talangfull, social, trovärdig, stöttande, självsäker, ödmjuk, lättsam, ihärdig, behärskad, serviceminded, organiserad, realistisk, omsorgsfull, vaksam, praktisk,kvicktänkt, konsekvent och kompetent, effektiv, tydlig, tålmodig, underhållande, uppmärksam, vältränad, ärlig, ödmjuk, övertygande, sett inne många gånger på senaste tiden, bra ansökan! och lite mer jag inte orkar skriva riktigt grym bara allmänt kung går att lita på till 100% härlig, man får bra vibbar på direkten. Den mest välskrivna men ändå inte utdragna ansökan jag sett. Hade passat bra till admin rollen!
 1. 2 veckor sedan
 2. Godkända
 3. # 5
Zetanika Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
+rep skön grabb följer regler aktiv skulle passat perfekt till admin :)
 1. 2 veckor sedan
 2. Godkända
 3. # 6
apan3 Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
+rep, skön, lätt att snacka med, mogen nog, förkännar lätt TRY-ADMIN
 1. 2 veckor sedan
 2. Godkända
 3. # 7
Markus Accepterade svar
Admin
0
Röster
Ångra
+rep, rolig att ha inne på servern.
 1. 2 veckor sedan
 2. Godkända
 3. # 8
Savagee Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
+rep aktiv och admin material till 110%
 1. 2 veckor sedan
 2. Godkända
 3. # 9
Wildfire Accepterade svar
Admin
0
Röster
Ångra
Stort +rep från mig!

nJimkOst är väldigt trevlig inne på servern, han visar respekt till alla och uppför sig på ett väldigt bra sätt överlag.
Har pratat med han flertal gånger på servern och anser själv att han skulle passat väldigt bra som admin.
Ett stort lycka till från mig!

MvH
z
 1. 2 veckor sedan
 2. Godkända
 3. # 10
tvek Accepterade svar
Head Admin
0
Röster
Ångra
Accepterad, kontakta en headadmin på discord.
 1. 2 veckor sedan
 2. Godkända
 3. # 11
 • Sida :
 • 1


Det finns inga svar på detta inlägg ännu.
Men du tillåts inte ändå att svara på detta inlägg.
Tyvärr, tråden är låst. Du kan för närvarande inte svara.