1. ElPapi
 2. Inte godkända
 3. lördag, 14 mars 2020
ElPapi admin ansökan för JailBreak


<strong>Nickname:</strong> ElPapi

<strong>SteamID:</strong> STEAM_1:0:514177044

<strong>Ålder:</strong> Just nu är ja 16 men om 3 dar så ä ja 17.

<strong>Beskriv dig själv:</strong> Hej! Jag heter Jimmy Jönsson och är en snäll grabb som bor i Östersund som gillar att spela och ha roligt och trevligt. Jag har ju levt i Sverige i hela mitt liv så man kan väll säga att jag pratar flytande svenska :) Jag kan också rätt så bra engelska och de är nog rätt så viktigt att kunna det om det kommer in folk på servern som pratar engelska. Jag spelar mycket skjutar spel som tex cs, cod mw mm. Den ända servern jag spelar på är eran och den ä kanon.

<strong>Erfarenhet som admin:</strong> Ingen erfarenhet alls. Men man vill ju helst börja på ett ställe där man har spelat i mer än 150 timmar så man vet hur det är.

<strong>Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en admin:</strong> Det som är viktigt hos en admin är att man ska kunna prata med personer och kunna reda ut tex problem på ett lugnt sätt. Man ska även inte ha några fördommar mot någon. Bara för att man är admin så kan man inte skita i regler. Man ska följa reglerna och inte abusa sina styrkor/krafter. Alla följer samma regler. Om min polare säger något man inte får, så måste jag ge han samma sak som jag skulle gjort mot en annan. Samma sak gäller någon jag ksk inte gillar, fortfarande samma straff.

<strong>Varför skulle just du passa som en admin:</strong> Jag är snäll och social. Jag är även rätt så säker att jag aldrig fått en ban. Jag har inte varit jobbig/taskig eller något liknande mot någon. Jag gillar att ge feedback och hjälpa personer. Om det är någon som pratar egelska som inte fattar reglerna eller bryter mor reglerna så är ja bra på engleska och kan förklara för dom.

Övrigt om du har något att tillägga: Vill lägga till att jag just nu spelar JB VARJE dag i ca 5 timmar om inte mer. På helgerna så spelar ja från 11 - 12 till typ 3-4 på natten, så ja spelar rätt så länge. Jag hoppas verkligen att jag kommer in och får ha det bra och roligt :) Ha en bra dag. /Jimmy Jönsson
---
larsson1988 Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
+rep liten kille :p
 1. 2 veckor sedan
 2. Inte godkända
 3. # 1
Lerran Accepterade svar
Admin
0
Röster
Ångra
Tja ElPapi!
Jag anser att din ansökan är väldigt väl skriven och du verkar ha en mogen ton när du skriver. Jag känner igen ditt namn men kan inte riktigt placera hur jag uppfattar dig som person ingame eftersom jag inte kommer ihåg om jag pratat med dig eller inte, så i ingame området kan jag varken ge dig en + eller -rep pågrund av att jag inte sett så mycket av dig. Samt att du inte har så många timmar, men ifall jag ser mer av dig så återkommer jag med antingen en + eller -rep på ingame området :D Utifrån hur din adminansökan är skriver så får du en +rep från mig eftersom du låter som en trevlig och go grabb som verkar ha en trevlig attityd i skrivandet.
Mvh Lerran
 1. 2 veckor sedan
 2. Inte godkända
 3. # 2
Scenox Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
tror du skrev på fel kategori -rep
 1. 2 veckor sedan
 2. Inte godkända
 3. # 3
gnohomo Accepterade svar
Admin
0
Röster
Ångra
Du får både +rep och -rep från mig då jag tycker att du verkar vara en skön grabb och din ansökan var bra skriven. Anledningen till att jag lägger -rep för tillfället är på grund av att jag inte har sett dig inne på MG:n
Lycka till! Mvh jumbo
 1. 2 veckor sedan
 2. Inte godkända
 3. # 4
ElPapi Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
tror du skrev på fel kategori -rep
Man kan inte tro.
 1. en vecka sedan
 2. Inte godkända
 3. # 5
Hooxin Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
+rep han här är kunglig /joey tribbiani
 1. 5 dagar sedan
 2. Inte godkända
 3. # 6
SanSiro Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
Hej ElPapi!
Har spelat en del nu med dig och tycker du är väldigt skön kille när det gäller att ha kul samt skoja med varandra,

så jag sätter en fin + Rep :D

Lycka till det bästa ElPapi! Mvh Sansiro :p :p
 1. 5 dagar sedan
 2. Inte godkända
 3. # 7
ave Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
Sjukt dålig ansökan och sjukt dåligt beteende :)
 1. 5 dagar sedan
 2. Inte godkända
 3. # 8
Wjalla Accepterade svar
Head Admin
0
Röster
Ångra
Nekad olämpligt beteende + nyligen bestraffad!
 1. 5 dagar sedan
 2. Inte godkända
 3. # 9
 • Sida :
 • 1


Det finns inga svar på detta inlägg ännu.
Men du tillåts inte ändå att svara på detta inlägg.
Tyvärr, tråden är låst. Du kan för närvarande inte svara.