1. pompst4r
 2. Inte godkända
 3. onsdag, 13 maj 2020
Nickname: POMP3N

SteamID: STEAM_0:1:520876240

Ålder: 18

Beskriv dig själv: Jag är en glad och trevlig person med mycket energi som tycker om att prata med folk, spela dator och vara social med med min flickvänn och kompisar.

Erfarenhet som admin: Jag har vart admin på 3 servrar innan och kan varenda kommando utantill även hur man uppför sig som admin rollen. 3 år totalt har jag vart admin. Jag var Head admin på ett community.

Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en admin: Att man ska vara hård men rättvis. Man ska inte hålla på och lalla. Man ska veta vad man håller på med, dedikera mycket tid till servern. Jag själv tycker också att det är bra om man går in på nätterna då det inte är så ofta admins är online.

Varför skulle just du passa som en admin: Jag skulle passa bra som admin för att jag vet vad jag sysslar med angående admin rollen. Jag har erfarenheter som admin och jag är även online väldigt mycket. Jag är uppe både på nätter och dagar. Jag kan även kliva upp från sängen för att gå in på servern och kika lite under nätterna då jag har sömnproblem. Jag kan alla kommandon och reglerna utantill. Jag har även spelat på servern länge och inom den erfarenheterna så vet jag vilka jag kan ha "extra koll på" Jag är också inne på discord varje gång jag är vid datorn. även vid telefonen, så jag inte missar något viktigt. Jag är kontaktbar nästintill hela tiden!

Övrigt om du har något att tillägga:
På fritiden så spelar jag dator. Då jag spelar cs så är det på eran server jag spelar. Jag har kört på eran server sedan 3- 3,5 år tillbaka. När jag inte spelar så är jag ute med kompisar eller med min flickvän jag brukar även köra grävmaskin och hjullastare eftersom att det är den inriktningen jag går på gymnasium. Just nu går jag på APL (Praktik fast under en längre tid) Jag försökte fatta mig kort och tydlig :D

Tack så mycket för mig, önska mig lycka till! //mvh POMP3N
psykos Accepterade svar
Admin
0
Röster
Ångra
-rep
 1. 2 veckor sedan
 2. Inte godkända
 3. # 1
Xplozion Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
-rep
 1. 2 veckor sedan
 2. Inte godkända
 3. # 2
emilsten12 Accepterade svar
Admin
0
Röster
Ångra
+rep
 1. 2 veckor sedan
 2. Inte godkända
 3. # 3
bravur Accepterade svar
Admin
0
Röster
Ångra
Du får ett +rep av mig. Du är enkel o snacka med och as skön kille.
 1. 2 veckor sedan
 2. Inte godkända
 3. # 4
Wjalla Accepterade svar
Head Admin
0
Röster
Ångra
Nekad du har just nu en aktiv mute för rasism.

Ansök igen tidigast i Augusti.
 1. 2 veckor sedan
 2. Inte godkända
 3. # 5
 • Sida :
 • 1


Det finns inga svar på detta inlägg ännu.
Men du tillåts inte ändå att svara på detta inlägg.
Tyvärr, tråden är låst. Du kan för närvarande inte svara.