1. swepuge
 2. Godkända
 3. lördag, 03 november 2018
Ditt Ingame namn: Rebell | LUCAS

Ålder: 15 (2003-02-10)

Beskriv dig själv: Hej, jag är en kille från Skåne på 15 bast. Mina hobbys är att spela fotboll, datorspel men även vara med kompisar. Jag har spelat fotboll sedan jag var 4-5 år gammal i ett lag som heter Skanör-Falsterbo IF (SFIF). Idag så tränar jag inte fotboll för att alla som spelade i SFIF gick över till andra lag runt om i Skåne för att våra tränare tog träningarna oseriöst. Vi som skulle bli tränade fick göra upp egna träningar osv. Och tack vare detta så valde jag att lägga ned med träningen. Men jag spelar gärna fotboll med vänner och tittar på varje match på tv här hemma när mina lag spelar. Mina favorit fotbollslag är ju såklart Malmö FF, Barcelona och Liverpool. Jag började spela dator/tv spel när jag var 6 år gammal för att min pappa älskade att spela. Han spelade alla olika spel han kunde spela. Och så fick jag mitt första xbox-360. Jag vet inte hur mycket tid jag lade ner på att spela under den tiden men jag spelade mycket. Sedan när jag fyllde 14 så fick jag min första dator. Jag blev liksom förälskad i den och spelade överdrivet mycket. Det första spelet jag spelade på dator var Minecraft sen gick jag över till csgo, Rainbow Six Siege och några andra spel. Som person är jag snäll och glad, gillar att prata och diskutera med folk. Jag är inte konflikträdd och får ofta igenom mina åsikter om vad jag tycker och tänker.

Erfarenhet som admin: Jag har tyvärr aldrig varit admin på en cs server förut. Men det hade varit kul att vara admin på en cs server som man spelar och är aktiv på.

Vilka är de viktgaste egenskaperna hos en admin?: Jag tycker att en admin ska vara aktiv, rättvis, tydlig, säker, ansvarsfull, kunna regler och kunna diskutera med folk lugnt och sansat. En admin ska även vara tillgänglig för att svara på frågor och svara på dem men även göra så att spelarna får det kul på servern eftersom att det finns folk som försöker förstöra och gör det när en admin inte är inne på servern så som micspammare, folk som inte följer regler/läst reglerna och folk som är rasistiska och taskiga mot andra.

Varför skulle du passa in som admin?: Jag skulle pass in som admin för att jag gillar att hjälpa till, är aktiv vilket innebär att det kommer att bli färre folk som inte följer reglerna eftersom att för det första finns en admin inne och det andra är om dem gör något så blir dem bestraffade eller varnade. Jag skulle även fylla in ett tomrum som finns då det inte finns någon admin inne på servern så blir många spelare olydiga och slutar att följa regler så som lr fusk, freekillar, går in i cells innan 12:00 osv.

Vad kan du bidra med till PlayPark (förutom admin) ex: Kan du koda? Kan du grafiskdesign? osv: Tyvärr så kan jag inget om koda eller grafiskdesign. Vill bara hjälpa till på servern och få bort alla dem som inte följer reglerna så att dem andra som följer reglerna kan få ha det kul på servern.

Övrigt om du har något att lägga till med: Discord: pugemeister#6550
Och det är faktiskt en bra server ni har så fortsätt med det. :D
Tar gärna emot feedback så jag kan göra min ansökan bättre :)
Exposed - Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
Neutral.
Har inte sett dig inne på ett tag. men när jag såg dig så va du aktiv.
 1. över en månad sen
 2. Admin rekrytering
 3. # 1
Markus Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
+rep kan regler,aktiv (har dock inte sett dig inne på ett tag) och är glad :D
 1. över en månad sen
 2. Admin rekrytering
 3. # 2
Prins Korv Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
+rep kan regler och en bra ansökan
 1. över en månad sen
 2. Admin rekrytering
 3. # 3
 • Sida :
 • 1


Det finns inga svar på detta inlägg ännu.
Men du tillåts inte ändå att svara på detta inlägg.
Tyvärr, tråden är låst. Du kan för närvarande inte svara.