1. Pene Grande
  2. Inte godkända
  3. onsdag, 07 november 2018
Ditt Ingame namn: Lallaren

Ålder: 15 - /16 i januari

Beskriv dig själv: Jag är en person som gillar att vara med vänner och köra CS. På senaste tiden har jag lagt ner mycket tid på parkour/bhop och då hittade jag playpark som jag alltid spelar på om jag väljer att köra parkour. (Även den enda gemenskapsservern jag kör på.

Erfarenhet som admin: Jag har inte några speciella erfarenheter som admin men jag tror att det kommer passa mig då jag vet och förstår alla de regler som finns. Jag väljer inte någons sida utan håller mig till reglerna för att hålla en bra och trevlig server som folk vill fortsätta gå in på.

Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en admin: Att veta vad som är rätt och fel, inte ta någons sida, vara respektfull i alla lägen, hålla sig till de regler servern har, vara aktiv på servern och hjälpa andra med frågor osv.

Varför skulle just du passa som en admin: Jag går alltid efter regler och vet vad som är rätt och fel. Jag är respektfull och lägger inte åsikter/säger saker som är stötande för andra. Jag håller en trevlig ton i chatten och är inte elak. Jag är mycket aktiv och hjälper till som admin när som helst.

Övrigt om du har något att lägga till: Skulle gärna vilja vara en admin på servern då jag tycker att det har varit brist på admins ibland och det uppstår konflikter, elaka saker som sägs osv som ingen kan göra något åt.
SvanDark Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
+rep skön snubbe
+rep hjälper till om det blir bråk
+rep behöver admins till mg/Du skulle passa som admin
+rep kung är du
  1. över en månad sen
  2. Admin rekrytering
  3. # 1
ave Accepterade svar
Head Admin
0
Röster
Ångra
Nekad, bannad för teamkilling.
  1. över en månad sen
  2. Admin rekrytering
  3. # 2
  • Sida :
  • 1


Det finns inga svar på detta inlägg ännu.
Men du tillåts inte ändå att svara på detta inlägg.
Tyvärr, tråden är låst. Du kan för närvarande inte svara.