1. Speahz
  2. Inte godkända
  3. fredag, 31 juli 2020
Nickname: Speahz

SteamID: STEAM_0:1:558479113

Ålder: 15

Beskriv dig själv:

Jag är en kille på 15 bast som gillar att spela dator och vara med vänner. Jag bor i göteborg och Jag gymmar mycket. Jag är ofta inne och spelar csgo. jag är inte hel svensk men kan bra svenska. Om jag inte är ute med kompisar så sitter jag oftast inne och spelar. Har spelat mycket på era servrar med detta konto samt mina andra. Jag är väldigt aktiv nu på sommaren men kan hända att jag blir mindre aktiv när skolan börjar! Kommer dock fortfarande vara inne 5 timmar om dagen.


Erfarenhet som admin:

Jag har ägt 2 servrar och varit admin på några också. Jag vet dom flesta kommandon men har mycket att lära. Jag vet dock hur man mutar, noclip, kick, ban osv. Jag har varit med om ganska många hackers och personer som inte kan uppföra sig i voicechatten, Då jag har behövt muta och bannlysa. Dom som jag har varit Admin för har tyckt att jag har skött jobbet bra. Men är dock inte admin längre för att jag sa upp mig av personliga skäl.

Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en admin:

Att kunna sköta olika situationer på ett lugnt sätt och så professionellt sätt. Samt behandla alla spelare lika. Man ska också våga göra saker och inte bara sitta där när något straffbart händer i servern. Man ska också kunna vara trevlig och vara aktiv i servern. Man ska inte missbruka sina admin krafter. Även fast man är admin ska man också följa reglerna som vanliga spelare gör! Man ska kunna se problemet från många olika vinklar innan man straffar någon.


Varför skulle just du passa som en admin:

Jag skulle passa som admin för att jag har kunskap ifrån andra servrar och har behövt straffa ganska många spelare så jag vet hur det funkar. Jag är också väldigt trevlig och är inte toxic på något sätt. Jag är också väldigt aktiv till skillnad från många andra, är ofta online mellan 5 till 9 timmar om dagen. Kör också ofta på era servrar så har mycket kunskap om vad som händer där.

Övrigt om du har något att tillägga:

Har svårt att säga "s" så kan hända att jag läspar när jag pratar.
Är väldigt mogen för min ålder och har bra humor.

Discord: Speahz#2002
Bob Blandsaft #Smasckens Accepterade svar
Medlem
0
Röster
Ångra
fin ansökan
  1. en vecka sedan
  2. Inte godkända
  3. # 1
Wjalla Accepterade svar
Head Admin
0
Röster
Ångra
Nekad.

Olämplig chatthistorik!
  1. en vecka sedan
  2. Inte godkända
  3. # 2
  • Sida :
  • 1


Det finns inga svar på detta inlägg ännu.
Men du tillåts inte ändå att svara på detta inlägg.
Tyvärr, tråden är låst. Du kan för närvarande inte svara.