1. KazaQ
  2. Inte godkända
  3. Monday, 26 February 2018
Ditt Ingame namn: KazaQ

Ålder: 23 år gammal

Beskriv dig själv: Jag är en positiv, rättvis och driven person. Som vill bli admin på er server där jag anser att er server tilltalar mig mest. Just nu så studerar jag som Energiingenjör inom Elektroteknik på MDH. Och jag jobbar på lager deltid.

Erfarenhet som admin: Jag har vart admin på Hns hos er men blev av med den för inaktivitet skulle jag tro. Jag var admin hos er i ca 1.5 år jag hade ca 800h på servern. Jag skötte det bra tyckte jag.

Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en admin: De viktigaste egenskaperna är väl att man ser till att alla blir lyhörda och får säga sitt innan man kommer till beslut. Man ska ej låta ens personliga problem påverka beslut dvs banna nån pga man inte är glad. Sprida glädje och få andra uppleva servern till dess fullaste potential.

Varför skulle just du passa som en admin: Jo, för de flesta vet vem jag är redan. Jag har varit admin hos er vet hur allt fungerar. Varje gång jag är inne så finns de inte någon admin ingame. Skulle vara nice om man fick try admin eller nått så man kan göra något åt saken när folk förstör för alla andra.

Vad kan du bidra med till playpark (förutom admin): Om det är något speciellt så kommer jag att ställa upp utan tvekan. Och jag kommer vara en bra förebild för de yngre som spelar på server.

Övrigt om du har något att lägga till: Nej, tror jag har tagit upp allt som är viktigt om det är nått så äre det bara att fråga.

Steam link: http://steamcommunity.com/id/egulen/edit
l0wi Accepted Answer
0
Votes
Undo
+rep
skalman Accepted Answer
0
Votes
Undo
+rep var bra admin tidigare.
fasty Accepted Answer
0
Votes
Undo
+rep skötte allt bra förut
chugge Accepted Answer
0
Votes
Undo
Togs bort pga att du ej nådde upp till 8h/mån. Tror du att du skulle klara det?
KazaQ Accepted Answer
0
Votes
Undo
Asså jag kan inte lova något jag spelar Hns ibland. Jag tycker att de behövs på servern. Ser inte ut som om de finns många admins som spelar i dags läget. Jag behöver inte få full admin bara så man kan se till att de inte blir massa tjafs och massa rulebreaks. De här hände första gången jag lira utan admin. De är mitt förslag, men upp till er hur ni vill göra. :)
chugge Accepted Answer
0
Votes
Undo
nekad, vi vill att våra admins minst ska klara av 8h för att vara en aning "uppdaterade".
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.
Sorry, the discussion is currently locked. You will not be able to post a reply at the moment.