1. Willex_Forsaken
  2. Inte godkända
  3. Saturday, 16 September 2017
Wiljam Marjanen 19år

Ditt Ingame namn: Willex_Forsaken

Beskriv dig själv: Jag är en schysst person och är verkligen aktiv. Jag är social mot andra spelare och jag är en person som ställer upp för andra.


Erfarenhet som admin: Jag har varit admin förut och vet hur man hanterar Admin positionen


Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en admin: Att behandla alla lika bra och kunna reglerna på servern och kunna hjälpa folk när det behövs


Varför skulle just du passa som en admin: Jag är en person som kommer behandla alla lika bra och hjälpa folk när det behövs och finnas där om det är någon som rulebreaker, Jag är aktiv vid datorn och är aktiv på eran server mycket. Jag skulle vara positiv och rolig admin och ge andra spelare kärlek och välkomna in på servern.

Vad kan du bidra med till playpark (förutom admin): Jag skulle kunna bidra med att hjälpa andra spelare när det behövs, kunna hjälpa er på något sätt när det behövs. Jag skulle kunna stoppa dem som rulebreaker och finnas alltid på plats när det behövs. Jag kan ge er ideer som kan användas eller förnya som får servern på bättre och att den blir mer populär som den är nu. Tack för mig :) :) :)
chugge Accepted Answer
0
Votes
Undo
nekad
  1. more than a month ago
  2. Admin rekrytering
  3. # 1
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.
Sorry, the discussion is currently locked. You will not be able to post a reply at the moment.