1. Bowie
 2. Godkända
 3. Tuesday, 20 February 2018
Ditt Ingame namn: Bowie

Ålder: 21

Beskriv dig själv: Oj, svårt att beskriva sig själv utan att bli för ödmjuk eller låta narcissistisk. Men jag är en trevlig och sprallig kille i mina bästa år som gillar att njuta av det goda här i livet. Bor uppe i Norrlands mamma, Gällivare. Är en hejare på att laga pasta också.

Erfarenhet som admin: Mångårig erfarenhet, då jag började som admin på CSGaming en gång i tiden och sedan turnerat runt på olika communities, bland annat Teh Warriors. Sen hittade jag mitt kära KumlaOnline, där jag varit med och styrt hela rasket sedan alla fjärtans dag 2012 till oktober 2017 då vi valde att avsluta på topp. Så jag tror nog att det talar för att jag kan menyerna och kanske lite där till.

Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en admin: De viktigaste egenskaperna är nog hur man är som person. Att man har förmågan att behålla ett lugn vid hetsiga situationer, inte tar rollen på allt för stort allvar och faktiskt njuter av sällskapet inne på servern.

Varför skulle just du passa som en admin: Jag tror inte riktigt på gestapofasoner som admin. Jag är ganska laidback, säger ifrån när någon drar ifrån och lyckas oftast få folk att ta sitt förnuft till fånga. Men ibland går det helt enkelt inte och då är det tur att vi har våra konsekvensknappar att smattra på. Sen har jag flera erfarenheter från mitt yrkesliv som gör att jag tänker lite annorlunda och får lite andra perspektiv. Har bland annat jobbat som butikschef och krogvakt innan. Nu jobbar jag som kommunikatör på en stor skandinavisk hotellkedja.

Vad kan du bidra med till playpark (förutom admin) ex: Kan du koda? Kan du grafiskdesign? osv: Jag har väl en del i bagaget. Grafisk design, film, foto och formgivning är väl lite av min grej då jag på sidan om allt jobb även är frilansjournalist/fotograf. Som sagt innan blir det svårt att "skryta" utan att låta narcissistisk och självgod.

Övrigt om du har något att lägga till: Då jag spelar lite varstans ansöker jag till samtliga servrar. Sen får ni jättegärna ta en titt på min LinkedIn (se nedan) och ställa frågor om ni undrar något om mig. Jag är öppen som en bok och svarar på så gott som vad som helst.

***ändrat nedan***

Övrigt om du har något att lägga till: Då jag spelar mest Minigame ansöker jag till den servern, men min målsättning är att kunna vara behjälplig på alla servrar. Sen får ni jättegärna ta en titt på min LinkedIn (se nedan) och ställa frågor om ni undrar något om mig. Jag är öppen som en bok och svarar på så gott som vad som helst.
References
 1. https://www.linkedin.com/in/arvid-nordvall-28aa34102/
Calle Accepted Answer
0
Votes
Undo
+REP, skön grabb dock har jag inte känt han så länge men han kan ju sin grej om man säger så. han är fett trevlig och han är alltid öppen för att prata med folk :o
 1. more than a month ago
 2. Admin rekrytering
 3. # 1
Vigge Accepted Answer
0
Votes
Undo
Har aldrig träffat dig, vad jag vet. Men med ansökan i åtanke så verkar du vara en "good guy" så att säga, det verkar som om du vill mycket bra för PlayParks community. +rep baserat på ansökan! :)
 1. more than a month ago
 2. Admin rekrytering
 3. # 2
hollow Accepted Answer
0
Votes
Undo
+rep bra ansökan, och du verkar som en snäll kille! :)
 1. more than a month ago
 2. Admin rekrytering
 3. # 3
Maostro Accepted Answer
0
Votes
Undo
+rep
 1. more than a month ago
 2. Admin rekrytering
 3. # 4
lindberg_62 Accepted Answer
0
Votes
Undo
+rep skön kille, kan sina grejer. Men vilken server söker du till?:)
 1. more than a month ago
 2. Admin rekrytering
 3. # 5
chugge Accepted Answer
0
Votes
Undo
Till en början får du välje en server du vill vara admin på. Går inte att ansöka till alla servrar
Bowie Accepted Answer
0
Votes
Undo
Hejsan och tack snälla för +repsen! Jag har ändrat i min ansökan och bestämt mig för att ansöka först och främst till MG-servern =)
Calle Accepted Answer
0
Votes
Undo
grattis bowie :D :D :D :D
.Oden Accepted Answer
0
Votes
Undo
vill bara påpeka att du har spelat upp ljud snuttar inne på mg
Bowie Accepted Answer
0
Votes
Undo
vill bara påpeka att du har spelat upp ljud snuttar inne på mg

Hej Oden! Har jag? Ja, det kan nog hända att jag gjort i början.
.Oden Accepted Answer
0
Votes
Undo
Du svarade på din egen fråga
chugge Accepted Answer
0
Votes
Undo
Godkänd som try. Hör av dig till mig på discord.
 • Page :
 • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.
Sorry, the discussion is currently locked. You will not be able to post a reply at the moment.