1. Flandie
  2. Godkända
  3. Friday, 06 April 2018
Ditt Ingame namn:
Flandie

Ålder:
23 år ung(!).

Beskriv dig själv:
En rätt så chill individ som pangar CS som tidsfördriv när jag hoppar runt på Pub servrar men som har tävlingsinstinkten inom mig när det kommer till comp matcher och liknande.
Väldigt driven människa i det verkliga livet som aldrig blir nöjd utan strävar alltid för att få saker att bli bättre, är inte rädd för att ta startpinnen och leda eller våga uttrycka mig om det är något jag vill få sagt.

Erfarenhet som admin: Absolut ingen men villig att lära mig allt som behövs.

Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en admin:
Vara tålamodig, har en neutral syn på allt som sker och inte särbehandla diverse människor pga olika slags relationer. Att kunna övervaka alla spelarna så de följer reglerna men samtidigt kunna njuta av att vara på servern och spela. En admin ska vara på plats för att se att inget går över gränsen medan alla har det roligt.

Varför skulle just du passa som en admin:
Jag är en driven människa som alltid försöker få saker och ting att bli bättre och diskuterar gärna med andra för att försöka få Playparks servrar att bli bättre (plug-ins, RPG uppgraderingar, maps och liknande).
Har erfarenhet av att jobba med människor (Lärarvikariat + ungdomsledare som tidigare arbetserfarenheter) så har den pedagogiska erfarenheten där för att hantera människor och deras behov vilket gör att vanliga spelare kan enkelt få ventilera om de känner att något gått fel till.

Vad kan du bidra med till playpark (förutom admin) ex: Kan du koda? Kan du grafiskdesign? osv:
Har inte direkt några kunskaper inom IT (kodningar, design osv) utan min kunskap jag skulle kunna dela med mig är väll att kunna vara en organisatör. Någon som gärna tar tag i nya projekt eller utse sig själv gärna som en gruppledare som vill gruppens bästa, samt mina tidigare arbetserfarenheter som kan hjälpa vid knepiga situationer när det kommer till klagomål på andra spelare & admins samt kränknings-situationer och liknande.


Övrigt om du har något att lägga till:
Vid några eventuella frågor så är det bara att spotta ut dem så ska jag försöka svara på dem så gott som det går.Kind Regards
Flandie o/
Vincent Accepted Answer
0
Votes
Undo
+rep Träffat killen många gånger, riktigt trevlig och kan hantera situationer på rätt sätt. Hade passat bra som admin enligt mig! :D
420MLGSTAMSITE Accepted Answer
0
Votes
Undo
+rep kan regler och skulle passa bra
Unnamed Accepted Answer
0
Votes
Undo
+rep Skulle passa bra som admin, Aktiv, trevlig
Fudgehog Accepted Answer
0
Votes
Undo
+rep Good guy.
chugge Accepted Answer
0
Votes
Undo
godkänd som try, kontakta mig på discord.
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.
Sorry, the discussion is currently locked. You will not be able to post a reply at the moment.