1. harklint
  2. Godkända
  3. Tuesday, 03 October 2017
itt Ingame namn:Fågel

Ålder: 16

Beskriv dig själv: Jag är en postiv och glad människa. Jag är alltid rättvis och särbehandlar inte mina vänner os.v jag hamnar nästan aldrig i bråk. jag är oftast vän med alla, vilket kan göra mig till en skön o najs admin.
jag spenderar nästan all min tid framför datorn, och det gör att jag har väldigt mycket tid över, vilket jag gärna vill spendera på playparks spelservrar, då jag nöjer mig med att sitta framför datorn o spela hns.

Erfarenhet som admin: Jag är en ganska gammal hns spelare, så jag har mina erfarenheter om att vara admin. Jag kan nämna några servrar och mina roller.
Caosk-esports, där jag är huvudadmin och det har jag vart ganska länge får jag admin här, så säger jag 100% upp mig på Caosk, och jag har även jobbat i dessa roller, inte i just hns men i andra gamemodes:

Forum-Manager: jag såg till att alla på forumet klarade sig o hade sina plikter. då jag även skapade regler, och höll koll så att folk väl följde, dom. jag skötte även applications och viktiga grejor som unban threads, fast jag hade såklart hjälp av adminstratorer och moderatorer.

Adminstrator: håller kolla så alla följer reglerna o är allmänt trevliga o helt enkelt schyssta mot varandra. Även hjälper i forumet där jag har mycket erfaranheter om hur man utvecklar en sida, och får den bra.

Helper: jag rättade och svarade på frågor på forumet, jag vart sedan promotad till Admin.
ilka är de viktigaste egenskaperna hos en admin: En duktig Adminstrator ska vara rättvis, aldrig toxic och vara vän med alla. med att vara rättvis menar jag att aldrig särbehandla vänner nära o folk som man tycker om lite extra.
man ska kunna reglerna och ha bra kunskaper inom omdådet sourcemods, sourcebans hns os.v. asså rätta kunskaper om plugins, kommandon som kan vara användbara.
man ska alltid vara schysst o aldrig otrevlig. helt enkelt göra en renare och skönare community för folk o spela på, en av dom viktigaste grejerna är att inte vara på någons sida på bråk, utan straffa båda ifall dom gjort fel.

Varför skulle just du passa som en admin: Efter jag kommit hem från skolan gjort mina läxor och plikter jag ska göra. så vill jag gärna spendera min tid på playpark som adminstrator, jag är en schysst och allmänt trevligt och skön människa.
jag har väldigt bra erfarenheter inom hns eftersom jag spelat ända sedan 1.6 tiderna. jag kan reglerna och har varit en del av playpark ett tag nu, och jag känner att jag skulle kunna göra nytta för servern, och göra den renare och allmänt skön o spela på.
jag försöker alltid vara rättvis och särbehandlar inte mina vänner, nära o dom man tycker om lite extra. utan dom som gjort fel ska få sitt straff.
genom mina tider som admin har folk tyckt jag vart en bra admin, och tycker att jag skött mig bra, därför är jag nog fortfarande admin på caosk-esports, men jag avgår gärna ifall jag får admin här. då jag tycker playpark är en bättre community med roligare och bättre gjord.
jag är en väldigt trevlig och allmänt skön o pratglad, vilket gör mig till en roligare admin, istället för att bara hoppa in i admin rollen och straffa folk, kan jag istllet få vänner och umgås o spela med folk som spelar.
jag kommer även vara väldigt aktiv på servern, eftersom jag tycker det är ett nöje o sätta mig framför datorn o ta en spelstund på playpark. så jag inte bara är inne för att göra mitt adminjobb, utan även gillar det.
Vad kan du bidra med till playpark (förutom admin):
förutom att vara admin på servern, skulle jag gärna ställa upp och hjälpa playpark bli en större och allmänt bättre community.
Så jag skulle älska o hjälpa folk på forumet och läsa applications vilket jag har stor erfarenheter inom.
kennylampa Accepted Answer
0
Votes
Undo
+rep kingen <3
  1. more than a month ago
  2. Admin rekrytering
  3. # 1
chugge Accepted Answer
0
Votes
Undo
Godkänd
  1. more than a month ago
  2. Godkända
  3. # 2
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.