Nu släpper vi en ny server på playpark! Det är det populära Trouble In Terrorist Town, kortare sagt TTT som många minns ifrån Garrys Mod. Servern är under beta testning men är öppen för alla, därför kan det finnas vissa buggar som ni gärna får rapportera till oss. 

TTT går ut på att det finns en eller flera Traitors som ska försöka döda alla andra som antingen är Innocent eller Detective. Man vet inte vilka som är döda eller vem som dödat vem. Dödar en innocent någon annan än en traitor så förlorar den som dödat karma, får man under 75 karma blir man avstängd en kort stund från servern. Det är därför viktigt för innocent att lista ut vem eller vilka som är traitors. 

Vi har även byggt upp ett eget rankingsystem inne på servern! Så se till att leta rätt på traitors för att ta dig upp i rank!

Inne i spelet kan du också skriva !menu för att köpa saker som exempelvis falska ID kort för att lura motståndaren att du är innocent. 

IP till servern är: TTT.playpark.nu:27015

 

 

Kommentarer (2)

 • Lirade TTT för något år sedan på en annan server och det var riktigt kul då, är dessutom hyped på att se framtiden på den här servern! :)

  Mvh juaan1998

  Kommentaren senast ändrad den för 1 år sedan av juaan1998
 • Kul att se. :)
  Vi uppdaterar servern rätt ofta, kommer nya saker ofta.
  Vi är även den ända servern med ett eget ttt rank system

  Kommentaren senast ändrad den för 1 år sedan av garrow
Please login to comment