Gå med!

Att förfalska personuppgifter är förbjudet enligt svensk lag och kan komma att polisanmälas.
Obligatoriskt fält | Fält synligt i profilen | Fält ej synligt i profilen

Föreningsmedlem är helt gratis men du måste vara svensk medborgare och bosatt i Sverige. Dina uppgifter kontrolleras mot SPAR (Sveriges Person och Adress Register). Vid fel uppgifter blockeras ditt steamid från att registreras igen.

1 year kostar 0 kronor

Om du inte är svensk medborgare eller inte vill ge ut dina personuppgifter så kostar ett medlemsskap på hemsidan 5 Euro om året. Du får samma förmåner och kan vinna priser precis som en föreningsmedlem. 

1 year kostar EUR 5.00
  

Personnummer är ett krav ifrån riksförbundet Sverok för att undvika falska registreringar. Det ska skrivas ut med hela årtalet.

Ditt telefonnummer används av Sveroks revisorer för att ta stickprov och säkerhetsställa att du själv valt att bli medlem

Steamid behövs inte för att bli medlem men ger extra funktioner såsom VIP på våra servrar. Du kan hitta ditt steamid på www.steamidfinder.com genom att skriva in URL länken till din steamprofil.

Inga personer utanför playparks ledning och riksförbundet Sverok har tillgång till dina personuppgifter. Det är viktigt att du läser igenom villkoren.